VIDEO/MIRABELA DAUER şi FUEGO, un nou duet de senzaţie ce uimeşte cu premiera piesei “Pentru voi”, o creaţie-omagiu adusă publicului, 16 iulie 2014

MIRABELA DAUER şi FUEGO, 
un nou duet de senzaţie ce uimeşte 
cu premiera piesei “Pentru voi”, 
o creaţie-omagiu adusă publicului,
la "Răi da' buni", Antena Stars, 16 iulie 2014


În cadrul emisiunii "Răi da’ buni", difuzată miercuri, 16 iulie 2014, la Antena Stars, Fuego împreună cu prietena şi colega sa de scenă, Mirabela Dauer, au pregătit publicului o nouă surpriză muzicală.
Duetul cu îndrăgita, unica şi inegalabila Mirabela Dauer, în care cei doi artişti au interpretat, în premieră, o nouă melodie, semnată de această dată de maestrul șlagărului românesc, Marius Ţeicu, intitulată „Pentru voi”,  pe versurile Corinei Despot, o textieră al cărei vers creează stări care ating inima ascultătorului. 


Cel mai prolific compozitor al peisajului autohton, Marius Țeicu este un temerar, un veteran, un mohican al scenei, un artist complet și complex, a cărui simplitate componistică a dat cele mai frumoase și mai populare cântece din folclorul urban al românilor.


 Marius Ţeicu este compozitorul ce a dat sunet unor ani fără de culoare, ce a dat culoare unor sunete ce puteau fi pierdute și a dat vocilor de geniu ale României ceva ce au încercat și altii, dar poate că nu au reușit asemenea lui: melodicitatea, căldura, refrenul.
Poate că niciodată, nimeni nu va avea flerul de a electriza la propriu publicul, cunoscând preferințele sale, făurind, într-o legătură ce nu poate fi descrisă, unele dintre cele mai înălțătoare hituri ale tuturor timpurilor din spațiul românesc.


Mirabela Dauer şi Fuego - un duet care vorbeşte tocmai despre identitatea artiştilor, despre modul în care muzica prefigurează viaţa, trasând, pe acorduri de muzică veritabilă, direcţia şi identitatea artei, prieteniei şi a admiraţiei. Publicul le-a certificat în timp valoarea, legenda și creațiile, iar în viitor, piesele oferite de cei doi artişti vor străbate timpul, ajungând la sufletul publicului de orice vârstă, indiferent de concepții. 


Mirabela este, alături de Paul Surugiu, unul dintre acei artişti care dăruiesc căldură, fiind etalonul unei generaţii, piesele sale devenind, în timp, coloane sonore pentru existenţe şi adevărate bijuterii ale genului pop românesc. Cei doi artişti iubesc şi trăiesc cu înflăcărare muzica şi viaţa, confirmându-ne, repetat, că prietenia care-i leagă şi respectul pentru arta pe care o slujesc, continuă să creeze frumos, dăruind admiratorilor momente sublime ce ating emoţia şi sensibilitatea.

Iată că din această colaborare, ia naştere o nouă piesă, intituală, nu întâmplător, “Pentru voi”, o lucrare artistică înnăscută pentru a fi un exemplu de fair play, de data această faţă de publicul-iubitor, curat la suflet, acel segment/fragment ales, pasional, romantic, care nu a dispărut, care percepe frumosul, în esenţa şi profunzimea lui, şi îl primeşte cu bucurie, sensibilitate, căldură şi entuziasm. 


O intuiţie creativă, meşteşugită de creatorul „Dom’ Profesor”, Marius Ţeicu, ce se înscrie cu rol reprezentativ în tomul artei româneşti, tocmai datorită mesajului-omagiu pe care-l transmite,  asemănător, ca şi tematică, cu cel din prima piesă, interpretată în duet, ce îndemna publicul să iubească artiştii români, opera lor, să preţuiască valorile şi muzica de calitate. Şi această nouă premieră vine ca o confirmare, că doi mari artişti, posesorii unui talent şlefuit de o şcoală muzicală solidă, cu aceeaşi bază formativă - a profesioniştilor desăvârşiţi, care au ştiut să le contureze personalitatea şi să le evidenţieze atuurile, abilităţile artistice - glas, stil interpretativ şi emoţional, mişcare scenică, tehnică vocală,  proveniţi din generaţii diferite, unul din cea a „seniorilor” - “generaţia de aur” a muzicii uşoare, celălalt din cea „modernă”, reuşesc să dea substanţă valorii, dăruind publicul acel fior care le atinge sufletul.


La lansarea primei piese, în duet, “Priveşte-mă!”, care le-a adus mare audienţă şi a fost foarte bine primită de public, Mirabela Dauer declara: “Paul Surugiu este un artist de mare valoare și, pentru sufletul lui de prieten, am acceptat cu bucurie să cânt o melodie în duet cu el si să colaborăm atât de armonios, dând formă și substanță prieteniei noastre. Mă bucur pentru tot ce i se întâmplă frumos unui om frumos.“ 


Mesajul de mulţumire şi recunoştinţă al artistului Paul Surugiu - Fuego nu a întârziat: “Muzica românească a reuşit să devină, pe parcursul timpului, o entitate în sine, lansând şlagăre memorabile, artişti valoroşi, care au aşternut, fără menajamente, o parte din istoria ei. Unul dintre aceştia este Mirabela Dauer. Probabil dacă nu ar fi apărut, ar fi trebuit să o inventăm, iar dovadă pentru asta stă răsfăţul pe care l-a primit din partea publicului pentru care a cântat şi care i-a dăruit, cu fiecare apariţie, inspiraţie şi putere.
Mirabela Dauer este mai mult decât un simplu artist, decât un diamant. E, fără doar şi poate, o celebritate, un star. A fost un star al perioadei de aur a muzicii româneşti, este un star în peisajul incert în care ne aflăm şi va continua să rămână la fel, în istorie, în amintiri, în tabloul artei pe care a slujit-o cu atât de multă pasiune şi devotament întreaga-i viaţă."

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger