FUEGO - sărbătorit, în avans, la “AGENTUL VIP“, vineri, 25 iulie! Vezi ce surprize şi provocări i s-au pregătit! Sâmbătă, 26 iulie, îşi va încânta admiratorii cu muzică bună, dar şi cu abilităţile culinare, la "STAR CHEF", tot la ANTENA STARS

FUEGO - sărbătorit, în avans, la “AGENTUL VIP“, vineri, 25 iulie! 
Vezi ce surprize şi provocări i s-au pregătit! 
Sâmbătă, 26 iulie, îşi va încânta admiratorii cu muzică bună, 
dar şi cu abilităţile culinare, la "STAR CHEF", 
tot la ANTENA STARS

Luna august este una cu totul şi cu totul specială pentru Fuego. Pe data de 23 august va sărbători împlinirea a 38 de ani de viaţă şi a 21 de carieră. Deşi nu este un împătimit al petrecerilor, de această dată, Paul Surugiu a acceptat invitaţia echipei emisiunii “AGENTUL VIP“, şi implicit a lui Cristian Brancu, de a fi sărbătorit, în avans, în platoul emisiunii, într-o ediţie spectaculoasă, vineri, 25 iulie.


Astfel, începând cu ora 21.00, pe Antena Stars, artistul va avea parte de o mulţime de surprize, provocări şi momente de neuitat. De asemenea, el va vorbi, în cadrul show-ului, despre zilele sale de naştere din copilarie, despre primii paşi în carieră, despre oamenii pe care îi iubeşte, precum şi despre premiile şi activitatea sa prolifică. Pentru admiratorii săi, Fuego a pregătit şi câteva dintre piesele sale de succes, printre care şi ultimul său single - “IUBESC O SINGURĂ FEMEIE “, lansat la 1 iunie a.c.


Totodată, sâmbăta, artistul va continua seria mărturisirilor, tot la Antena Stars, de la ora 18.00. În altă ipostază, cea de pasionat într-ale gătitului, în emisiunea “STAR CHEF“, prezentată de Nicolai Tand şi Natalia Mateuţ. Artistul va povesti despre preferinţele sale gastronomice, va găti şi va cânta pentru toţi cei ce îi îndrăgesc activitatea.



Urmăriţi, aşadar, două apariţii de excepţie ale lui Fuego, în exclusivitate, la Antena Stars!

Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger