MIRABELA DAUER şi FUEGO - revin în forţă cu o nouă premieră muzicală, la “Răi da’ buni”, pe Antena Stars, 16 iulie 2014

MIRABELA DAUER şi FUEGO, 
 revin în forţă cu o nouă premieră muzicală, 
la “Răi da’ buni”, pe Antena Stars, 16 iulie 2014


În această seară, începând cu ora 19,00, FUEGO va fi alături de Mirabela Dauer, pentru a celebra muzica românească, într-o nouă ediţie a emisiunii “Răi da’ buni”, pe Antena Stars. Cei doi artişti vin în faţa publicului cu o nouă piesă, în premieră, compusă de Marius Ţeicu, pe versurile Cristinei Despot, o textieră al cărei vers creează poveşti care se regăsesc în inima ascultătorului. 

Maestrul șlagărului românesc, Marius Ţeicu, e cel ce a dat sunet unor ani fără de culoare, ce a dat culoare unor sunete ce puteau fi pierdute și a dat vocilor de geniu ale României ceva ce au incercat și altii, dar poate că nu au reușit asemenea lui: melodicitatea, căldura, refrenul.


Poate că niciodată, nimeni nu va avea flerul de a electriza la propriu publicul, cunoscând preferințele sale, făurind, într-o legătură ce nu poate fi descrisă, unele dintre cele mai înălțătoare hituri ale tuturor timpurilor din spațiul românesc. 


Publicul le-a certificat în timp valoarea, legenda și creațiile, iar în viitor, piesele oferite de cei doi artişti vor străbate timpul, ajungând la sufletul publicului de orice vârstă, indiferent de concepții. 

Vă invităm, aşadar, să fiţi alături de acest cuplu muzical îndrăgit - Mirabela Dauer şi Fuego, care nu se dezmint şi ne confirmă, repetat, că prietenia care-i leagă şi respectul pentru arta pe care o slujesc, continuă să creeze frumos, dăruind admiratorilor momente sublime ce ating emoţia şi sensibilitatea.
De la ora 19,00, la "Răi da' buni", pe Antena Stars, rămâneţi alături de Mirabela Dauer şi Fuego, pentru a fi părtaşii unei noi creaţii muzicale, în primă audiţie. 


Până atunci, vă invităm să ascultaţi piesa "Priveşte-mă, pe muzica lui Paul Surugiu, versurile aparţinându-i poetei Carmen Aldea Vlad, melodie inclusă pe cel mai recent material discografic editat de Fuego, dublul CD “O lacrimă de cântec”.


Mulţumim artistei Mirabela Dauer, care ne-a furnizat această informaţie prin pagina personală de facebook. 

Publicat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger