FUEGO a devenit membru de onoare ROTARY - PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI!, 1 iulie 2014

FUEGO a devenit membru de onoare 
ROTARY - PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI!
1 iulie 2014


După cum aminteam anterior, ROTARY CLUB VARANA FOCȘANI a intrat într-o nouă etapă. Mandatul 2014-2015, condus de Elena Stoica, un spirit onest, o persoană cerebrală, concretă, devotată, vine cu noi proiecte, cu scopuri precise și tendințe pe care își dorește să le implementeze, pe termen lung, în societatea focșăneană și nu numai. 
Astfel, veridic este faptul că Elena Stoica nu stă prea mult pe gânduri. Ea a lansat deja un proiect remarcabil. Este vorba despre distincția „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI”!

Ce presupune acest lucru?

Pentru că una dintre țintele acestui mandate, și implicit a clubului, este aceea de a puncta performanța, în toate nuanțele pe care aceasta o poate împrumuta, distincția „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI” premiază, onorează și transformă toți prietenii clubului în membri onorifici, ce vor susține, la rândul lor, crezul și cauzele clubului.
Fiecare „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI” este o persoană remarcabilă, vector de imagine și formator de opinie, un simbol al performanței ce poate stimula, la rândul său, nașterea performanței. Asta pentru că noi, clubul ROTARY FOCȘANI, în frunte cu Elena STOICA, considerăm că - PERFORMANȚA ESTE ESENȚA EVOLUȚIEI!”

Iată ce declara Elena Stoica cu privire la acest proiect : 

„PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI” își propune să fie o inițiativă pe termen lung, un proiect pe care vrem să îl ducem cât mai departe, pentru ai premia, omagia și pentru a demonstra tuturor că bunavoința se naște din performanță și că, prin prietenie, putem mișca, putem schimba concepții și putem, fără a fi nevoie de măreții inutile, dezvălui oamenii adevărați cu ale lor povești speciale, oameni ce reprezintă, pentru noi și pentru crezul nostru, modele. Practic, sunt reprezentanții noștri în cadrul activității lor. 


Iar primul „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI” este FUEGO, un artist sincer, ce poate naște arta și care dă dovadă că poate face lucruri mărețe, asemenea nouă, doar din prietenie și devoțiune. Paul Surugiu a fost alături de noi la numeroase manifestări, iar motivul principal pentru care devine primul „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI ROTARY FOCȘANI ” este acela că el semnifică exact ce vrem noi să arătăm, să promovăm și să încurajăm - pasiune, talent, muncă multă, sârguință, conștinciozitate!”
Pentru Fuego, premiile și distincțiile au devenit deja ceva firesc, o urmare a muncii sale continue, o confirmare a devotamentului pus în săvârșirea menirei sale.

Pe parcursul timpului a adunat numeroase diplome, aprecieri, premii și aplauze pentru aportul adus în promovarea artei adevărate. Toate au culminat, după pozițiile fruntașe la premiile „ZECE PENTRU ROMÂNIA”, discurile de platină și de aur, distincții în industria muzicală din România și Basarabia , cu titlul onorific de „Artist al Poporului Republicii Moldova”, primit în 2012. 
„Sunt mândru să devin „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI ROTARY FOCȘANI”. Cred în ideile lor, în inițiativele de modificare a imaginii societății, în faptele bune și în felul în care își conduc parcursul, punând prietenia, umanitatea și ajutorul în prim plan. La fel îmi conduc și eu existența artistică. Le urez să fie cât mai productivi, mai pasionați și mai implicați în acest crez măreț. Cu responsabilitate îmi voi lua rolul în mâini și voi continua să formulez performanța, în toată activitatea mea, susținând deschis “CLUBUL ROTARY VARANA FOCȘANI”, precizează Paul SURUGIU - FUEGO.



Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger