FUEGO aduce muzica lui Dan Spătaru la Galaţi, PresaGalati.ro, 19 martie 2014

FUEGO aduce muzica lui Dan Spătaru 
la Galaţi, PresaGalati.ro, 19 martie 2014

   
Turneul omagial naţional „Serenadă pentru Dan Spătaru” ajunge pe data de 23 martie şi la Galaţi. Fuego este artistul care readuce în faţa publicului piesele unuia dintre cei mai mari cântăreţi, Dan Spătaru.

Spectacolul omagial care a început la Ploieşti, şi se va încheia pe data de 30 martie la Braşov, îl va avea în centrul atenţiei pe inegalabilul Dan Spătaru, într-o prezentare inedită. Fuego a pregătit numeroase surprize, momente inedite, un LP dedicat maestrului, un joc între teatru şi interpretare.

„Dan Spătaru a fost în sine, un spectacol, emanând decenţă, verticalitate, perseverenţă, reuşind astfel, cu timbrul sau inconfundabil, să creeze un anumit tip de folclor urban, de piese care se cântă oricum, peste tot, de oricine, la orice oră.


Asta dovedeşte că muzica sa e vie, că spiritul său e prezent, că versurile, fanfara, ţărăncuţa, drumurile sunt printre noi. Personal, cred că nimeni nu ar putea egala vreodata la capitolul preţuire locul pe care Dan Spătaru îl are în memoria şi existenţa mea, asta pentru că am crescut cu imaginea sa, am copilărit pe-acele acorduri şi-am ajuns astăzi, în acest punct, luăndu-l drept exemplu”, spune Fuego, pe site-ul personal.


La Galaţi spectacolul „Serenadă pentru Dan Spătaru” are loc pe data de 23 martie, cu începere de la ora 19.00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. 

Sursa: PresaGalati.ro
19 martie 2014

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
19 martie 2014

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger