FUEGO, aplaudat minute în șir într-un concert de zile mari la Chișinău, Ziarul “Click”, 16 martie 2014

FUEGO, aplaudat minute în șir 
într-un concert de zile mari la Chișinău, 
Ziarul “Click”, 16 martie 2014


Fuego a marcat un nou succes în palmaresul său. De aceasta dată la Chișinău, acolo unde a susținut un concert de cinci stele, asa cum l-a denumit presa locală, care a fost jucat cu casa închisă, biletele epuizându-se cu câteva săptămâni înainte. 

Publicul basarabean a fost la picioarele lui Fuego, acesta oferind un show spectaculos, cu o desfășurare de forță impresionantă. Balet profesionist, lumini, efecte, trupă de instrumentiști profesioniști - "ANGRY LIVE BAND", care au cântat împreună cu el, live, timp de două ore, cele mai iubite piese - toate la un loc au făcut ca evenimentul să fie unul de neuitat pentru basarabeni.

Este știut că la Chişinău, Fuego are un succes de invidiat, dar de această dată spectatorii și fanii săi deopotrivă, l-au onorat cu brațe de flori și minute în șir în care l-au aplaudat la scenă deschisă. Desigur, surprizele oferite de artist nu au fost puține.



El a venit cu premiere muzicale, realizate în colaborare cu cei mai importanți compozitori basarabeni, momente de dans și culoare, refrenele sale de debut intrepretate într-o variantă modernă, precum și apariția pe scenă a Orchestrei Prezidențiale, formată din 50 de solisti ce au umplut scena cu acordurile lor. Aceeași fanfară a acordat onorurile, în urma cu doi ani, chiar de ziua lui Paul Surugiu, atunci când a primit titlul de "Artist al Poporului Republicii Moldova".



Scenografia a fost una spectaculoasă, fiind semnată de unul dintre cei mai apreciați și premiați artiști plastici ai momentului, scenograful Iurie Matei, iar vestimentațiile au fost asigurate, ca de fiecare dată, de cea care îl îmbracă pe Fuego pe scenă, de mai bine de doi ani, doamna modei românești, Doina Levintza.


"Nu am cuvinte să descriu ce simți pe scenă, în fața publicului basarabean, care te copleșește încă de la primele acorduri. Știu doar că îi pot mulțumi pentru dragostea lor necondiționată prin muzica mea, prin felul în care îmi pun o parte din suflet în cântece, atunci când mă prezint în fața lor", a declarat Fuego pentru “Click”.



Fuego va porni săptămâna viitoare într-un turneu național ce promite a fi la fel de spectaculos - "SERENADA PENTRU DAN SPĂTARU", în cadrul căruia îl va omagia pe marele artist, precum și muzica românească, va lansa un LP și va aduce mai aproape parfumul șlagărelor de altadată. Turneul va debuta pe 21 martie la Ploiești, va străbate țara prin 10 orașe și se va încheia la Brașov, pe 30 martie 2014.


Autor: Tatiana Solomon
Sursa: Ziarul “Click”
16 martie 2014


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
16 martie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger