FUEGO - Cel mai iubit dintre… ARTIŞTI, de ziua femeii

FUEGO - Cel mai iubit dintre… ARTIŞTI, 
de ziua femeii



În ziua de 8 martie celebrăm femeia, fie că e mamă, soţie, iubită, soră sau bunică. Se poate spune că este una dintre cele mai importante zile de peste an pentru femei, asta pentru că acum, mai mult ca niciodată, se simt răsplătite pentru esenţa existentei lor.

Şi cum putea celebra Fuego femeile decât prin… cântec. Şi nu orice fel de cântec, ci acela romantic, caracteristic lui, în majoritatea creaţiilor muzicale. Artistul s-a simţit un răsfăţat astăzi, răsfăţându-le, la rându-i, pe femei.

Prezent în mijlocul lor, la mai multe manifestări dedicate acestora, Fuego a fost sufletul petrecerii, animând atmosfera cu muzică de calitate, ritm şi voie bună, aşa cum doar lui îi este specific la astfel de manifestări.


Nici doamnele nu s-au lăsat mai prejos. Acestea au încins ringul de dans şi l-au înconjurat pe artistul lor preferat. Se pare că, pentru doamne şi domnişoare, de 8 martie, cel mai frumos cadou primit stă în cântecele interpretului lor de suflet, cel care, cu naturaleţe şi sinceritate, cântă despre dragoste şi despre cea numită “al cincilea anotimp“, femeia.

Astfel, Fuego a sărbătorit împreună cu femeile încă de pe 7 martie, când a făcut un show de zile mari la Hanul Ancuţei, în inima Moldovei. De 8 martie, doamnele din Câmpulung  şi Piteşti au avut ocazia să se simtă răsfăţate pe note muzicale.

Aflându-se în pregătiri pentru turneul “SERENADĂ PENTRU DAN SPĂTARU“, ce va debuta pe 21 martie, la Ploieşti şi în ajun de concert extraordinar la Chişinău, pe 11 martie, Fuego a avut răgazul de a transmite un mesaj tuturor femeilor:


“Femeile dau nobleţe unei lumi de fier. Culoarea e la ele, cum tot la ele se află şi cheia iubirii. N-am învăţat încă să le preţuim cum trebuie, poate, dar cert este că, de ziua lor, pe lângă apreciere, le dăruim stima şi ne confirmăm, atât nouă, bărbaţilor, cât şi lor, că sunt odisei nemuritoare.
Cântecul meu să vă fie aproape în permanenţă, doamnelor, încântând, măcar pentru câteva secunde, zâmbetul unei dimineţi. Să fiţi preţuite, iubite şi apreciate pe măsură!

La mulţi ani, femeie!“

PAUL SURUGIU - FUEGO


Mai jos, puteţi urmări momente din recitalul susţinut de Fuego la Piteşti.


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
09 martie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger