FUEGO l-a rememorat live pe Dan Spătaru în turneu la Constanţa, Telegraf Online Constanţa, 24 martie 2014

FUEGO l-a rememorat live pe Dan Spătaru 
în turneu la Constanţa
Telegraf Online Constanţa, 24 martie 2014


Spectacolul susţinut de Fuego, alias Paul Surugiu, cu ocazia noului său turneu de primăvară, „Serenadă pentru Dan Spătaru”, a atras, sâmbătă seară, la Casa de Cultură, sute de constănţeni care au umplut sala.


Fuego a prezentat cel de-al doilea spectacol din cadrul turneului prin care îl omagiază pe marele şi regretatul cântăreţ dobrogean, Dan Spătaru. Artistul a cântat piese nemuritoare din repertoriul lui Dan Spătaru, unul dintre idolii săi, dar şi piese noi din repertoriul său, care au fost incluse pe un nou material discografic.


Sala i-a aplaudat fiecare cântec ce a binedispus publicul, iar Fuego a reafirmat ataşamentul său faţă de publicul constănţean şi faţă de cel care a fost şi a rămas în inimile românilor drept unul dintre cei mai mari cântăreţi - Dan Spătaru.

„Sunt din nou onorat că, în cea de-a doua zi a turneului, am poposit la malul mării. Am venit cu mare bucurie pentru un public generos şi frumos, căruia îi mulţumesc.
De zece ani concertez la Casa de Cultură din Constanţa, la domnul director Gheorghe Ungureanu, unde ne simţim ca în familie. În această seară vă dăruiesc cele mai frumoase refrene pe care le-a cântat acest minunat suflet, un suflet care, prin simplitate şi modestie, a cucerit publicul de toate vârstele. Vreau să ne amintim, cu drag, de cel care a fost Dan Spătaru, prin piesele care l-au făcut celebru”, a declarat Fuego, pe scenă.


Autor: Cristian STANCU
Sursa foto: pagina de facebook Ovidiu Oprea
Sursa: Telegraf Online
Constanţa, 24 martie 2014


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
24 martie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger