Primăvara muzicii uşoare româneşti, oferită de FUEGO

Primăvara muzicii uşoare româneşti, 
oferită de FUEGO



După o iarnă geroasă, zăpezi şi ger năpraznic, se cuvine să ne încălzim sufletul cu muzica de calitate, cu spectacole ce aduc în atenţia tuturor, parfumul de altădată al celor mai frumoase şi îndrăgite melodii româneşti.

Astfel, în această primăvară, muzica uşoară românească va răsuna pe scenele din întreaga ţară, fiind rememorată de FUEGO, în turneul său naţional - “SERENADĂ PENTRU DAN SPĂTARU”.

Fuego îl va omagia pe Dan Spătaru, într-un concert inedit, în care va reinterpreta parte din piesele acestuia, ce au ajuns să fie catalogate drept şlagăre incontestabile ale culturii româneşti, într-o nouă variantă, determinâdu-ne, pe toţi, să ne amintim de cel ce este supranumit “regele aplauzelor”.


Turneul va debuta pe 21 martie, la Ploieşti, la Casa de Cultură a Sindicatelor, urmând ca, până pe 30 martie, să poposească în 10 din cele mai importante oraşe ale ţării, Constanţa, Galaţi, Focşani, Iaşi, Bârlad, Adjud, Piatra Neamţ, Bacău, Braşov.


Vă prezentăm, în exclusivitate, afişul turneului, precum şi promo-ul acestuia. Turneul “SERENADĂ PENTRU DAN SPĂTARU” va veni cu ceva diferit. Pentru că idolii sunt cei ce au făcut ca arta şi cultura să poată evolua, este cu adevărat important să ne aducem aminte de ei.


Fuego şi-a propus să-l prezinte pe Dan Spătaru într-o serenadă a cântecelor sale, reorchestrate, într-un show de două ore, live, cu elemente vizuale speciale, cu surprize, cu momente unice, cu band de instrumentişti profesionişti. Totodată, artistul va lansa, cu ocazia acestui turneu, şi un LP cu piesele lui Dan Spătaru, interpretate de el, care va cuprinde şi noutăţi şi detalii grafice spectaculoase.

Fuego a mărturisit că are emoţii, că este fericit că poate duce la îndeplinire ultima dorinţă a celui ce a fost şi este emblemă pentru muzica uşoară românească şi că, prin iniţiativa sa, ştie că poate duce muzica românească mai departe, în timp.


“Este firesc să am emoţii. Este un show de anvergură, 10 oraşe, o mulţime de oameni care vin cu aşteptările lor la sala de spectacol şi ştiu, că orice ar fi, trebuie să fac tot posibilul să nu-i dezamăgesc. Mă bucur că pot prezenta, în stilul meu, cu onoare, o filă a muzicii româneşti, pe Dan Spătaru.  Am tot spus că aşa cum unii îl au pe Gilbert Becaud, alţii pe Salvatore Adamo, ori Gianni Morandi, aşa există pentru români Dan Spătaru şi cred, cu ardoare, atât prin acest spectacol, cât şi în fiecare moment, că e necesar să-i reactualizăm memoria, cântecul, viaţa şi decenţa!” ( Paul Surugiu – Fuego )


Până la turneu, Fuego se pregăteşte intens. A început deja repetiţiile pentru conceptul şi desfăşurarea spectacolului, înregistrează de zor pentru album, face şedinţe foto şi se zbate ca acest eveniment mult aşteptat, să iasă perfect.


Până în primavară, la turneu, atunci când va mai lansa un album, împreună cu maestrul Jolt Kerestely, îl puteţi vedea pe Fuego la Piteşti, la teatru, acolo unde joacă one-man show-ul “TESTAMENT”, o lecţie de patriotism şi simţire adevărată, pe 27 februarie.

Şi pentru că primul spectacol, cel de la ora 19.00 este sold-out după doar două zile de când s-au pus biletele în vânzare, tot pe 27 februarie, FUEGO va oferi încă o reprezentaţie din “Testament” , publicului său fidel, începând cu ora 17.00.


Spectacolul “Testament” reprezintă omagiul adus de Fuego maestrului său, Grigore Vieru, într-o adevărată istorie despre ce înseamnă să fii român, un melanj între muzică şi poezie, între interpretare dramatică şi elemente cu efect emoţional. 

De asemenea, fanii artistului îl pot vedea şi în concertul său anual extraordinar de la Chişinău, ce va avea loc pe 11 martie, numindu-se sugestiv  - “A MAI TRECUT UN AN”!


Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
27 martie 2014 la 09:48

Anca Barlad. buna Paul ,mi-a placut spectacolul pa.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger