FUEGO invitat la “O dată-n viaţă”, TVR1, vineri, 28 martie 2014

FUEGO invitat la “O dată-n viaţă”, 
TVR1, vineri, 28 martie 2014
Ziua Basarabiei aniversată la “O dată-n viaţă”


FUEGO, Pavel Stratan şi Anastasia Lazariuc sunt invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 28 martie, de la ora 21.00.


Toţi cei care simt româneşte, de-o parte şi de cealaltă a Prutului, aniversează în această săptămână 96 de ani de când Basarabia se unea cu România. Pentru toţi aceia care urmăresc în fiecare vineri seară “O dată-n viaţă”, la TVR 1 şi TVR+, echipa emisiunii a pregătit, pe 28 martie 2014, de la ora 21.00, o ediţie specială, dedicată zilei Basarabiei. Vin să sărbătorească alături de Iuliana Tudor: Pavel Stratan şi Mioara Velicu, Anastasia Lazariuc şi Floarea Calotă, FUEGO şi Veta Biriş.


Invitat la o ediţie anterioară “O dată-n viaţă”, Fuego a impresionat audienţa interpretând o piesă pe versuri de Grigore Vieru, „Carpaţii scriind":


Noul sezon “O dată-n viaţă” păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra “Lăutarii”, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea,  revin cu momentele de umor. De asemenea, cei mai iubiţi interpreţi de folclor vor face duete remarcabile împreună cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii.

Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. Şi în acest sezon, gazda va fi ea însăşi protagonista unor momente speciale, în care va fi pusă în situaţii neaşteptate.

Şi, pentru că vorbim de moldoveni, săptămâna trecută, două moldovence celebre au trecut pragul emisiunii “O dată-n viaţă”: Mihaela Rădulescu şi Sofia Vicoveanca.
Vizionare plăcută!

Sursa: “O dată-n viaţă”
TVR1, 28 martie 2014

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
28 martie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger