VIDEO - Filmuleţul ăsta cu FUEGO le întrece pe toate! Intră să vezi cum a ridicat sala în picioare, 13 minute, pe piesa lui Dan Spătaru. A cântat magistral "Drumurile noastre"

VIDEO 
Filmuleţul ăsta cu FUEGO le întrece pe toate! 
Intră să vezi cum a ridicat sala în picioare, 
13 minute, pe piesa lui Dan Spătaru. 
A cântat magistral "Drumurile noastre"


Fuego a făcut spectacol, zilele trecute, la Iaşi. Artistul se află în plin turneu naţional de primăvară dedicat lui Dan Spătaru.

De departe, cel mai tare moment din concertul susţinut la Iaşi, este cel în care Fuego a interpretat piesa "Drumurile noastre". Publicul s-a ridicat în picioare, fără excepţie şi l-au aplaudat pe artist 13 minute în cap, au cântat şi au dansat alături de el.

Interesant este faptul că Dan Spătaru este menţionat în Cartea Recordurilor drept cel mai aplaudat artist al tuturor timpurilor. Ei bine, Paul Surugiu, alias Fuego tinde să depăşească recordul celui care i-a fost mentor, la Iaşi el reuşind performanţa de a fi aplaudat încontinuu, la scenă deschisă, mai bine de 13 minute.


"Am fost emoţionat să văd că publicul rezonează cu ceea ce am vrut eu să transmit pe scenă! Nu ştiu dacă aceste aplauze sunt o confirmare a muncii mele, dar ştiu că muzica îi face pe oameni să vibreze şi mă declar satisfăcut când reuşesc asta! 

Poate n-am învăţat cu toţii răbdarea de a asculta muzica românească, dar cred că trebuie să o cunoaştem mai întâi şi apoi să îi acordăm locul cuvenit, respectându-ne pe deplin artiştii ce au făcut performanţă!" a declarat Fuego, în exclusivitate pentru WowBiz.ro, într-un moment de respiro între spectacole.

Pentru a urmări înregistratea acestui moment, aceesaţi  WowBiz.ro.

Autor: Mihai Drăgan
Sursa: WowBiz.ro
27 martie 2014

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
27 martie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger