FUEGO aduce la mare „Serenada pentru Dan Spătaru”, Telegraf Online, Constanţa, 18 martie 2014

FUEGO aduce la mare 
„Serenada pentru Dan Spătaru”, 
Telegraf Online, Constanţa, 18 martie 2014



Cântăreţul Paul Surugiu, alias Fuego, se pregăteşte să pornească într-un nou turneu. Solistul va străbate ţara în această perioadă, iar printre primele oraşe în care va poposi se numără, ca de obicei, Constanţa. Turneul său este unul special şi reprezintă un omagiu adus marelui şi regretatului cântăreţ Dan Spătaru. Spectacolul de la Constanţa are loc sâmbătă, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

„SERENADĂ PENTRU DAN SPĂTARU”

Marele cântăreţ român Dan Spătaru rămâne un model pentru artiştii unor generaţii mai tinere. Pe lângă succesul festivalului anual de la Medgidia, care-i poartă numele, Dan Spătaru este invocat de artişti ai muzicii uşoare româneşti cu diferite ocazii, iar anul acesta, Fuego îi dedică turneul omagial „Serenadă pentru Dan Spătaru”. Prima reprezentaţie a turneului va avea loc vineri, la PloieştiConstanţa fiind, sâmbătă, al doilea oraş-gazdă al spectacolelor. Fuego va concerta apoi, pe rând, până la finalul lunii martie, în Galaţi, Focşani, Iaşi, Bârlad, Adjud, Piatra Neamţ, Bacău şi Braşov.


SPECTACOL GRANDIOS

Spectacolul omagial îl va avea în centru pe cel a cărui muzică a rămas nemuritoare, Dan Spătaru, într-o prezentare inedită.

Fuego a pregătit numeroase surprize, momente inedite, un disc dedicat maestrului, un joc între teatru şi interpretare muzicală, o nouă înfăţişare a „lumii muzicale” a lui Dan Spătaru. „Indiferent de cât de mult s-ar dezvolta lumea, muzica, genurile şi artiştii, pentru a evolua şi pentru a descoperi ce înseamnă parcursul şi succesul, este important să cunoşti activitatea celor care au reprezentat idoli pentru o generaţie, să-i preţuieşti şi să le acorzi locul meritat în istorie.


În cazul nostru, Dan Spătaru a fost, este şi va fi idol pentru România! Dan Spătaru a fost în sine un spectacol, emanând decenţă, verticalitate, perseverenţă, reuşind astfel, cu timbrul său inconfundabil, să creeze un anumit tip de folclor urban, de piese care se cântă oricum, peste tot, de oricine, la orice oră”, a declarat Fuego.

Autor: Cristian STANCU
Sursa: Telegraf Online
Constanţa, 18 martie 2014

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
18 martie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger