Veţi rămâne muţi de uimire! Credeaţi că îl veţi vedea aşa vreodată pe FUEGO?, “Libertatea”, 21 Octombrie 2013

Veţi rămâne muţi de uimire! Credeaţi că îl veţi vedea aşa vreodată pe  FUEGO?


Când spui Fuego, primul lucru care îţi vine în minte este "Împodobeşte, mamă, bradul". Artistul sărbătoreşte 20 de carieră şi este la curent cu toate bancurile care se spun pe seama lui.


Însă Fuego nu este doar solistul celebrului cântec de Crăciun pe care l-a cântat alături de Irina Loghin şi pe care l-a scris pentru părinţii lui. Fuego este actor la teatrul din Piteşti, unde a debutat cu piesa "Testament".

Prezent în emisiunea "WoWBiz", artistul şi-a demonstrat veleităţile actoriceşti cu o poezie scrisă de George Topârceanu - "Bimbirichel". Îmbrăcat cu un cojoc de oaie, cu pălărie pe cap şi mustaţă falsă care nu-i stătea lipită sub nas, Fuego a interpretat impecabil poezia.


Dar Fuego, care se declară mândru pentru titlul de Artist al poporului, este şi colecţionar. Cele două frigidere deloc mici din casa lui sunt tixite de magneţi cumpăraţi din toate locurile din lume pe care le-a vizitat. Până în această seară, artistul nu avea în colecţia lui magneţi din Bucureşti, pe care i-a primit, însă, de la echipa Kanal D.

Sursa: Ziarul “Libertatea”
21 octombrie 2013


Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger