FUEGO oferă încă două reprezentaţii cu spectacolul "Testament", phon.ro, 10 octombrie 2013

FUEGO oferă încă două reprezentaţii cu spectacolul "Testament"


La cererea publicului, Fuego va interpreta din nou partitura spectaculoasă din cadrul spectacolului eveniment “Testament“. Astfel, în datele de 31 octombrie, începând cu ora 19:00 şi 21 noiembrie, cu începere tot de la ora 19:00, artistul vă dă din nou întâlnire cu poezia, cu muzica şi cu simţirea, într-o alăturare ingenioasă, un spectacol omagiu închinat celui ce a zămislit atât de maiestuos arta românească, Grigore Vieru!

După succesul din ziua premierei, atunci când artistul a avut două săli pline, se pare că “Testament“ va fi jucat întreaga stagiune.

Intitulat sugestiv “TESTAMENT”, spectacolul reprezintă o reverenţă adusă artei, versului, poeziei lui Grigore Vieru, cel care l-a considerat pe Fuego ca pe propriul său fiu, dărundu-i, în anii de colaborare, ultimii din viaţa poetului, poeme unice ce au devenit şlagăre în repertoriul său.


În cadrul spectacolului, Fuego a oferit o veritabilă lecţie de patriotism celor prezenţi, încuranjându-i să redescopere ţara minunată în care trăiesc, plaiurile acesteia, simţirea, principiile, arta şi literatura.

Paul Surugiu a dovedit că teatrul mai are o şansă în faţa lipsei de interes pentru artă, că mesajele puternice, poezia şi poveştile cu adevărat importante, trebuie spuse şi arătate celor ce simt şi trăiesc româneşte. Astfel, povestea “Testamentului” vorbeşte despre limbă, despre dulcele grai, despre mamă şi importanţa ei, despre casa şi acasă, despre iubire şi, nu în ultimul rând, despre România.

Regia artistică aparţine conf.univ Adriana Piteşteanu.

Iată ce afirma Fuego cu privire la acest spectacol:

“Vă aştept la teatru, dragii mei! Deşi este o nouă ipostază pentru mine şi o înfăţişare nouă în faţa voastră, sunt convins că arta, muzica şi poezia ne va duce către lumină, către ceea ce tindem cu toţi să fim: buni, primitori, darnici!”

Sursa: phon.ro
10 octombrie 2013

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger