FUEGO a primit cadou repertoriul lui Dan Spătaru de la văduva artistului. Uite-l cum ridică spectatorii în picioare la Medgidia!, WowBiz.ro, 09 octombrie 2013

FUEGO a primit cadou repertoriul lui Dan Spătaru de la văduva artistului



Fuego a făcut spectacol, zilele trecute, la Festivalul “Dan Spătaru“ de la Medgidia. La mijlocul recitalului său, în timpul şlagărului “Ce seară minunată!”, publicul s-a ridicat în picioare, oferindu-i ropote de aplauze. Ulterior, încă jumătate de oră, cât a mai durat reprezentaţia lui Fuego, spectatorii au rămas în picioare, cântând împreună cu el.

Artistul şi-a făcut apariţia într-o ţinută spectaculoasă creată de cea care îl consiliază din punct de vedere vestimentar pentru toate apariţiile sale pe scenă, Doina Levintza. Paul Surugiu a cântat live timp de o oră, împreună cu orchestra Radio, condusă de maestrul Ionel Tudor.

Artistul a afirmat că Dan Spătaru a fost, este şi va fi modelul său: "Maestre, vă simt aici, cu noi, iar scena este mult prea mică pentru tot ce ne-aţi lăsat. Şi ştiţi de ce, pentru că de pe ea nici n-aţi plecat". De asemenea, acesta a mărturisit că după moartea lui Dan Spătaru, soţia acestuia, Sida, i-a oferit tot repertoriul lui. Tocmai de aceea, în luna martie 2014, în exclusivitate, FUEGO va pleca într-un turneu naţional dedicat lui Dan Spătaru, un omagiu ce se va numi “Serenada mea“, care va veni cu multe surprize, invitaţi speciali şi care îl va readuce pe Dan Spătaru şi muzica sa în memoria tuturor.

Pentru a urmări materialul video, ataşat acestui articol, vă rugăm să accesaţi:  WowBiz.ro

Sursa: WowBiz.ro
09 octombrie 2013

Mulţumim pentru înregistrarea integrală a festivalului, care a fost preluată de pe pagina de facebook "Spectacole de Neuitat", administrată de Ana Maria Halalai.

Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger