Emisiunea “Familia Favorit” intră într-o scurtă vacanţă de rebranding, în perioada 12 octombrie - 2 noiembrie 2013

Emisiunea “Familia Favorit” intră într-o scurtă vacanţă de rebranding



“Familia Favorit” v-a stat alături 5 ani. Moderatorul Fuego şi echipa devotată au încercat să prezinte momente unice, invitaţi speciali şi muzică de cea mai bună calitate. Am trecut împreună, prin diverse etape, având cu noi dorinţa de a fi mai buni, de a vă impresiona, de a vă delecta în fiecare seară de sâmbătă.

Se potriveşte uneori ca dorinţele să nu coincidă cu rezultatele, în schimb avem certitudinea că v-am bucurat şi v-am îmbogăţit sufletul cu producţia noastră. Dupa 5 ani am decis să ne schimbăm interfaţa şi să găsim pentru voi simboluri, idealuri şi valori, pentru a ne înclina, pentru a fi onoraţi că suntem români.

Astfel, începând de sâmbătă, 12 octombrie până pe 2 noiembrie a.c., “Familia Favorit” intră într-o scurtă vacanţă de rebranding, urmând ca ulterior să revină cu o serie de emisiuni portret, de tip reportaj, dedicate unor nume pregnante ale scenei româneşti.

După aceste emisiuni “Familia Favorit“ revine cu show-uri săptămânale live, cu ediţii speciale de sărbători, cu un concept avangardist, în care divertismentul va fi pe prim plan, iar muzica va fi regina serilor de sâmbătă.

Începând cu 2 noiembrie a.c., vă aşteptăm să ne urmăriţi, la fel de fideli, la fel de entuziaşti, când vom găsi motive pentru care să fim mândri că aparţinem acestui spaţiu, vom arăta ce înseamnă să ai suflet românesc şi vom prezenta, într-o pleiadă a excelenţei, figurile monumentale ale artei şi culturii româneşti.

Semnează : Echipa emisiunii “Familia Favorit“


Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger