FUEGO la "WowBiz", Kanal D, 21 octombrie 2013

FUEGO la "WowBiz", Kanal D, 21 octombrie 2013


În seara zilei de 21 octombrie a.c., Fuego a fost invitatul lui Madălin Ionescu şi Adelina Pestriţu în platoul emisiunii "WowBiz", în calitate de invitat special.

Întâlnirea a prilejuit depănarea câtorva amintiri dragi sufletului său, despre munca şi sacrificiile închinate muzicii şi publicului său, în cei 20 de ani de activitate pe scena muzicală românească. Atât a trecut de la prima sa apariţie oficială, în faţa unui public pretenţios, la Mamaia, în 1993. Destinul său a fost şi este închinat muzicii. De douăzeci de ani cântă pentru publicul său, pentru cei sensibili, romantici şi pentru cei care mai cred că muzica este cea salvatoare într-o societate zbuciumată de zgomot. Publicul l-a răsplătit în timp, acordându-i credit şi investind în el tot sprijinul său. Dovadă pentru asta stau sălile pline de la spectacolele sale din cele două turnee anuale. La rându-i îşi tratează fanii cu respect, oferindu-le, de fiecare dată, surprize muzicale.


Artistul a vorbit, în premieră, despre perioada sa de început, despre pasiunile şi colecţiile sale, despre debutul său ca actor pe scena teatrului "Al. Davila" din Piteşti, pe 3 octombrie a.c., cu spectacolul “Testament”, un semn de plecăciune adus celui ce a lăsat în urma sa un “testament” al poeziei - Grigore Vieru.

“Mi-am dorit să pregătesc un spectacol special, realizat cu devotament şi profesionalism, alături de o echipă minunată, în care vreau să descoperim împreună arta adevărată, în forma ei pură, fară artificii comerciale. Arta numită Grigore Vieru! O artă ce vreau să vă aducă la teatru!”, a mărturisit Fuego.

Fuego a vorbit şi despre proiectele sale viitoare, printre care se numară şi turneul extraordinar de colinde "Din lumina unui Crăciun" ce va debuta pe 7 decembrie a.c. la Târgovişte şi se va încheia în Bucureşti, pe 23 decembrie a.c., prilej de reîntâlnire cu cei ce-i sunt ideal în traiectoria artistică şi pentru care închină şi în acest an un suflet de Crăciun, printr-un album special de colinde şi cântece de iarnă.


În această emisiune, admiratorii săi l-au putut vedea într-o ipostază specială, recitând poezia "Bimbiriţichel" de George Topârceanu.


Spre bucuria publicului şi a admiratorilor săi, Fuego a pregătit două melodii din repertoriul său:

Prima piesă, “Toată lumea dansează cu mine”, este o melodie de pe albumul de debut al artistului, care s-a bucurat şi de un videoclip, fiind considerat hitul verii 2000. Realizarea materialului muzical a însemnat şi începutul colaborării cu talentatul orchestrator Andrei Kerestely, ce s-a dovedit a fi de bun augur.


A doua piesă interpretată, “Iubire” - Muzica/Versuri: Eugenia  Carabut Andrieş, a fost lansată la începutul acestei veri de Fuego, melodie ce a ieşit învingătoare în clasamentul lunii august 2013  la "Top Romanesc", Radio România Actualităţi, emisiune moderată de Titus Andrei.


Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger