Fuego omagiază "steaua" Laurei Stoica, joi, 10 octombrie 2013, în emisiunea “Răi da' buni”, pe Antena 2

Fuego omagiază "steaua" Laurei Stoica, joi, 10 octombrie 2013, în emisiunea “Răi da' buni”, pe Antena 2


Fuego va fi prezent, joi seară, 10 octombrie, în platoul emisiunii "Răi da' buni", moderată de Mihai Morar, pentru a aduce un omagiu celei ce i-a fost prietenă, colegă, model, Laura Stoica. Pe 10 octombrie ar fi fost ziua de naştere a acesteia, împlinind 46 de ani.

Alături de artist au mai fost prezente şi alte nume ale scenei româneşti care au cunoscut-o pe Laura şi care au rememorat, prin cântec, imaginea sa puternică, vocea şi timbrul inconfundabil, atitudinea şi onestitatea: Nico, Silvia Dumitrescu, Raluka, Julia Jianu.

Alături de Elisabeta Turcu şi regretata Laura Stoica, în Kuwait...

Fuego a povestit în emisiune de ultimul turneu internaţional din cariera Laurei, în care au fost împreună, alături de Bety Turcu, în Kuwait. Totodată, el a precizat că Laura Stoica a fost, este şi va fi o figură importantă în tabloul muzicii româneşti, o prezenţă unică.


Paul Surugiu a interpretat, în memoria Laurei, piesa de debut a artistei  - “Dă, Doamne, cântec!”, compusă de Viorel Gavrilă, pe versurile lui Eugen Rotaru, câştigând atunci, în 1990, trofeul la Festivalul de la Mamaia.

Urmăriţi aşadar, joi, începând cu ora 19.30, pe Antena 2, o ediţie specială dedicată unei legende veritabile, a cărei "stea" s-a stins mult prea devreme - Laura Stoica.

Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger