FUEGO, cel mai iubit artist al anului 2013 - premiu oferit de Revista “Taifasuri”, 30 octombrie 2013

FUEGO, cel mai iubit artist al anului 2013 - premiu oferit de Revista “Taifasuri”



E certificat, declarat şi atestat că Fuego este cel mai iubit artist al anului 2013. Cel puţin pentru cititorii revistei “Taifasuri”, care l-au desemnat ca fiind cel mai aproape de sufletul lor.

Prezent în nenumărate rânduri în paginile revistei cu materiale şi interviuri captivante, artistul a primit această distincţie în cadrul emisiunii “Familia Favorit” pe care o moderează la Favorit TV. Colaborarea dintre Fuego şi “Taifasuri” durează de ani buni, interpretul lansând mai multe materiale discografice împreună cu revista.

Filmând pentru noile ediţii de toamnă ale show-ului, care vine cu un nou concept, captivant, după cei cinci ani de emisie, Fuego a fost surprins într-una dintre ediţii de către solista de muzică de petrecere Lorena, împreună cu redactorul-şef Vali Tache, reprezentanţii publicaţiei, care i-a înmânat, cu surle şi trâmbiţe, trofeul.



Emoţionat, Paul Surugiu a afirmat:

“Întotdeauna am considerat că publicul este cel care transformă un artist, care îi conferă resurse pentru a evolua, pentru a fi în fiecare clipă, cu fiece apariţie, mai bun, mai performant, mai profesionist. Sunt onorat că cititorii unei reviste care se adresează unui public larg îndrăgesc muzica mea şi îmi urmăresc cu atât interes şi devotament activitatea.

Este al doilea premiu dăruit mie de către “Taifasuri”, primul fiindu-mi oferit în anul 2011. Le mulţumesc redactorilor, cât şi tuturor cititorilor care vibrează la muzica mea, la vorbele mele, la versuri şi la apariţiile pe care le construiesc şi le concep pentru ei. A fi cel mai iubit interpret de către publicul pentru care înalţi munca ta, e poate cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui artist.”

Emisiunea va putea fi urmarită în luna noiembrie, sâmbătă seara, începând cu ora 21.00, într-una din săptămânile în care Fuego vă dă întâlnire la show-ul oamenilor de suflet, numai la Favorit TV.



Foto:Ana Maria Halalai

Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger