FUEGO - “Iubire” - locul I la “Top Românesc”, Radio Romania Actualităţi, 13 octombrie 2013

FUEGO - “Iubire” - locul I la “Top Românesc”, Radio Romania Actualităţi


Piesa “Iubire”, lansată la începutul acestei veri de Fuego, a ieşit învingătoare în clasamentul lunii august 2013 din cadrul emisiunii “Top Românesc”, moderată de Titus Andrei la Radio Romania Actualităţi.

Dupa o întrecere acerbă care a durat mai bine de o lună, piesa compusă de Eugenia Carabut Andrieş a ocupat locul fruntaş în urma voturilor online transmise pe site-ul emisiunii, precum şi din clasamentele venite pe adresa de email şi adresa redacţiei.

Piesa va beneficia, în viitorul apropiat, şi de un videoclip inedit, ce va fi realizat în Chişinău, alături de o echipă de profesionişti, condusă de renumitul regizor din Republica Moldova, Oleg Butnaru. Acesta va fi filmat în decoruri inedite, ce au rol de a susţine o poveste de dragoste neîmplinită, cu desfăşurare atipică şi deznodământ neaşteptat.



“Mulţumesc tuturor celor ce au crezut în puterea acestei piese, în povestea ei şi în mesajul pe care noi, cei ce am creat-o, am vrut sa îl transmitem. De asemenea, le mulţumesc pentru că au votat într-un număr atât de mare şi pentru că au simţit că iubirea poate învinge. Îi felicit totodată şi pe cei ce au fost printre nominalizaţii acestei ediţii, toţi fiind muzicieni şi interpreţi desăvârşiţi.

Cred că mai mult decât orice, acest cântec este unic prin faptul că vorbeşte, pe acorduri melodioase, despre iubire, despre însemnătatea ei şi despre felul în care ar trebui să o preţuim, să o ridicăm la rang de valoare primordială în viaţa noastră atunci când o deţinem.” (Paul Surugiu - Fuego)

Piesa va fi inclusă pe următorul material discografic al artistului, album ce va fi lansat anul viitor şi care promite încă de pe acum că va fi un real succes, precum s-a întâmplat şi în cazul precedentului, dublul CD “O lacrimă de cântec” primind luna trecută, în cadrul emisiunii “Teo Show”, discul de aur pentru vânzări.

Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
www.fuegoromania.com
www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com
https://www.facebook.com/fanclubfuego.romania
https://www.facebook.com/FuegoFanClubFuegoRomania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger