Fuego interviu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Cantaretul implineste azi 37 de ani, 23 august 2013

Fuego interviu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Cantaretul implineste azi 37 de ani: “Mama ma pacalea, de ziua mea! Imi spunea ca defilarile 
de 23 august sunt… pentru mine” PREMIERA! Asculta aici ultima piesa a lui Fuego

Paul Surugiu, pe numele său de scena Fuego, a acceptat să acorde, un interviu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, cu ocazia zilei sale de naştere. Astăzi, artistul împlineşte 37 de ani şi 20 de ani de carieră, ocazie cu care, tot prin intermediul nostru, le face fanilor o surpriză de proporţii.

http://www.wowbiz.ro/fuego-interviu-in-exclusivitate-pentru-wowbiz-ro--cantaretul-implineste-azi-37-de-ani-e2809cmama-ma-pacalea--de-ziua-mea-imi-spunea-ca-defilarile-de-2_66313.html

WOWbiz.ro: E ziua ta, de 23 august! Cum era pe vremuri, înainte de revolutie? Tu erai copil, iar toată “Republica Socialistă România în frunte cu conducătorul ei suprem” sărbătorea…

Fuego: Dacă mă gândesc la copilărie în această perioadă, îmi amintesc cu plăcere şi emoţie că 23 august era motiv de sărbătoare pentru întreaga mea familie. Bunica îmi făcea tot felul de  bunătăţi şi prăjituri. Căuta să mă facă să înţeleg, în acest fel, că simplitatea şi frumuseţea acelor vremuri, în care grijile erau necunoscute, trebuie preţuite pentru că nu vor dura la nesfârşit. Amuzant este faptul că, ajutat de inocenţa specifică vârstei şi încurajat fiind de mama, trăiam cu impresia că toate manifestările publice din 23 august îmi erau dedicate, că instituţiile erau împodobite, iar steagurile ridicate tot…  pentru mine. Cu stupoare am aflat, apoi, că ziua naţională era de fapt motivul pentru care toţi erau entuziasmaţi şi nu… eu.


WOWbiz.ro: Împlineşti 37 de ani! Cum ai de gând să sărbătoreşti?

Fuego: Ziua de 23 august este prilej de a mă reîntâlni cu prietenii. Sunt norocos, din acest punct de vedere, pentru că am în jurul meu oameni care mă învaţă, de fiecare dată, ce înseamnă să fii altruist şi bun, perseverent şi generos.

WOWbiz.ro: Şi am mai aflat ceva. Că anul acesta este o dublă aniversare pentru tine. Nu este numai ziua ta de naştere, ci împlineşti şi o vârstă rotundă de când ai debutat pe scenă: 20 de ani de carieră. Ce cadou le-ai pregătit fanilor. Că nu încape îndoială, când concertează Fuego, sălile sunt pline pâna la refuz de public.

Fuego: Este deja tradiţie că în fiecare an, să dăruiesc fanilor mei o nouă premieră muzicală. Anul acesta, am ales să fac asta prin intermediul WOWbiz.ro. Vă prezint, în premieră, piesa “STEA“, o melodie ce reprezintă o parte din legătura mea cu publicul meu, transpusa în cântec. Melodia “ STEA” a fost compusă de Eugenia Carabut Andrieş, pe versurile celui ce este supranumit “al doilea Vieru”, Vasile Romanciuc.

Şi da, ai dreptate, azi se împlinesc 20 de ani de când am păşit emoţionat pe scena Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia.


WOWbiz.ro: Bănuiesc că ai primit o mulţime de cadouri de ziua ta. Îţi aminteşti de vreun dar special, emoţionant, măgulitor sau pur şi simplu haios?

Fuego: Unul dintre cele mai frumoase şi onorante daruri primite în toată existenţa mea, a fost anul trecut, atunci când, prin decret prezidenţial, am fost decorat de preşedintele Moldovei Nicolae Timofti cu cea mai înaltă distincţie a statului basarabean, cea de “Artist al Poporului Republicii Moldova”.

Momentul în care Fuego este decorat de preşedintele Moldovei Nicolae Timofti cu cea mai înaltă distincţie a statului basarabean, cea de 
“Artist al Poporului Republicii Moldova”

WOWbiz.ro: Dar cadouri simple,din partea fanilor?

Fuego: Uite, spre exemplu la începutul lunii august, am primit o mulţime de cadouri. De la torturi în formă de pian, până la buchete de flori în formă de vioară, daruri personalizate, poezii şi cantece, toate acestea au făcut deliciul celor trei zile petrecute alături de fani, în cadrul evenimentului “Un cantec, un destin”, eveniment conceput special pentru admiratori. Iar dacă ar fi să-mi mai doresc ceva de ziua mea, nu mi-aş dori altceva decât să îmi păstrez publicul fidel.

Sursă: WOWbiz.ro

Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger