"Fuego - Un cantec, un destin" - Eveniment cultural-artistic dedicat fanilor si admiratorilor artistului Paul Surugiu - Fuego, Valenii de Munte, 2-4 august 2013

"Fuego - Un cantec, un destin" - Eveniment cultural-artistic, Valenii de Munte, 2-4 august 2013


Tot muzica a unit, într-un fascinant ritm, suflete ce au vibrat la unison, pentru a celebra cântecul şi versul. Fără doar şi poate, toţi ne-am aşteptat la lucruri măreţe. Ei bine, visele noastre s-au transformat în momente, rămânând, peste timp, cu amintirea acestor zile petrecute împreună, o pagină din istoria unui destin, care, în spiritul iubirii, ne-a unit.



Evenimentul nu ar fi avut aceeaşi înfăţisare fără sprijinul partenerilor media, echipa emisiunii “Familia Favorit”, Casa de discuri “Euromusic - Cluj” şi Asociaţia Culturală “Regal d’art”, conceput şi dedicat fanilor, tuturor celor care iubesc, urmăresc şi apreciază activitatea artistului Paul Ciprian Surugiu - Fuego, dovedind astfel, că sunt admiratori ai celui ce este “o lacrimă de cântec”  în tabloul muzicii româneşti.




De asemenea, un merit deosebit îl deţine şi sponsorul principal,  S.C. PROXIMA MODA - SRL, manager general Elena Stoica, care a crezut în ţelul manifestării şi care a susţinut fiecare moment.



Cu această ocazie, îi urăm D.nei Elena Stoica, aceleia care a fost spiritul creator al acestui eveniment, un sincer „La mulţi ani!”, întru sănătate şi bunăstare, dragoste şi armonie, pentru că „avem doar o viaţă, doar o viaţă de trăit, şi un suflet, doar un suflet de iubit...”




“Fuego - Un cântec, un destin” este povestea aceluia care trăieşte, munceşte şi se consumă prin artă, pentru noi, fanii săi, mulţumindu-ne deschis prin acest eveniment. O poveste a muzicii, care s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile minunate, o poveste în care admiratorii săi au fost cei mai importanţi actori.



Fără cuvinte elogioase şi cronici subiective, putem spune că, în cadrul acestei manifestări, cei ce simt muzica şi se implică în activitatea lui Paul Surugiu, au simţit ce înseamnă să fii preţuit, pentru că, fără cei asemeni lui, un artist nu ar putea evolua.
Astfel, în prima zi a evenimentului, am beneficiat de o seară specială, construită într-o manieră diferită, menită pentru a ne introduce într-o lume a muzicii şi poeziei, iar atmosfera de sărbătoare ne-a întâmpinat încă din momentul în care am intrat în sala decorată cu accesorii şi cadouri personalizate, special ideate pentru noi.



Spectacolul, moderat de invitatul special Octavian Ursulescu, a ţinut până târziu în noapte, artistul oferind celor prezenţi premiere muzicale.
A doua zi, am mers, alături de artist, la Muzeul “Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte, acolo unde a fost filmat DVD-ul “Mi-e dor de tine, mamă”, dedicat poetului Grigore Vieru. Acest spaţiu plin de istorie, de literatură, captivat de personalitatea uneia dintre cele mai importante figuri ale culturii româneşti, a adus un plus de substanţă evenimentului.



După vizita la muzeu, pe un drum fascinant, dar anevoios, de munte, am avut parte de câteva clipe de linişte morală, mergând la Mănăstirea “Crasna”, un loc mirific, în care spiritualitatea se îngemănează cu natura şi cu sentimentele nobile. 




Cert este că fiecare persoană a rămas, după tot acest program variat, cu amintirea unor clipe ce le-au fost dedicate, cu trăirea unor momente şi imagini reale, mărturia unui eveniment ce a fost conceput pentru ei.





Cuvintele laudative sunt de prisos şi nu pot exprima starea care a cuprins inimile celor prezenţi. Mai presus de cuvinte, mesajul evenimentului, surprins prin esenţa lui, a fost cel al aprecierii valorilor, al acelora care reprezintă un simbol în galeria personalităţilor legendare ale României.

În emisiunea ce va fi difuzată sămbăta viitoare, 24 august a.c., vom trăi bucuria de a urmări partea doua a evenimentului cultural-artistic „Fuego - Un cântec, un destin” găzduit de cetatea istorică a oraşului Vălenii de Munte.

Şi poate că, fără de cei ce iubesc muzica şi admiră activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, totul ar fi rămas la stadiu de proiect. Dar, iată că acest concept ambiţios, care ne-a unit prin muzică, promite că va reveni în anul următor, la malul mării.

Realizatori eveniment:
Asociatia Culturala "Regal d'Art"
Narcis Constantin Avadanei
Casa de discografie "Euromusic - Cluj"

Sponsor oficial al evenimentului:
Lulyon - Casa de moda "Proxima Moda SRL", Panciu
Manager General: D.na Elena Stoica

Partener media:
Emisiunea "Familia Favorit"
Producator: Valentina Herta
Sursa: Favorit TV

Sunet&Foto: Costin Lungoci
Foto: Ana Maria Halalai

Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger