“Familia Favorit” - 5 ani de emisie, Favorit TV, sâmbătă, 31 august 2013

La mulţi ani, "Familia Favorit"!


Muzica, împreună cu mesajele sale, găseşte diverse forme pentru a ajunge acolo unde îşi propune. Se potriveşte ca de această dată să vorbim despre muzică în contextul televiziunii. Atunci când spui Fuego, spui involuntar şi “Familia Favorit”.

Săptămâna aceasta ne aflăm la ceas aniversar pentru emisiune, aceasta împlinind 5 ani de emisie la postul Favorit TV. Cinci ani ai divertismentului, ai valorii, în care muzica şi-a găsit locul ei şi care a adus, în fiecare sâmbătă, momente de relaxare, spectacole inedite şi imagini de colecţie.

De colecţie va fi şi reportajul de sâmbătă, 31 august a.c., începând cu ora 21.00, atunci când Valentina Herţa, producătorul emisiunii, vă propune un “Remember” al celor mai bune ediţii.
“Şi pentru că amintirile servesc drept mărturie, şi oricât ne-am strădui să ne reîmprietenim cu altceva, imaginile de arhivă, realizările noastre vorbesc de la sine despre tot ce a însemnat munca, producţia, valoarea, arta şi calitatea în aceşti 5 ani: REMEMBER “FAMILIA FAVORIT”, sâmbătă, de la ora 21.00, pe FAVORIT TV.” (echipa “Familia Favorit”)

“Familia Favorit”  nu sărbătoreşte doar 5 ani de divertisment, de simplitate şi televiziune, de emisiuni portret, în care nume mari ale scenei şi artei româneşti, au fost creionate şi prezentate echilibrat, ci şi calitatea. Show-ul aduce în peisajul mediatic românesc o fărâmă de calitate şi o întreagă serie de emisiuni de colecţie, în care personalităţile remarcabile, cei ce au schimbat, creionat percepţii, care au făcut performanţă, au loc primordial.


Iar povestea acestor 5 ani a fost spusă de fiecare dată, tonic şi dezinvolt, cu umor şi bâlbe involuntare, cu rabdare şi profesionalism, cu seriozitate şi obiectivitate de către cel ce este imaginea ideilor, idealurilor şi valorilor producătorilor, FUEGO!

Şi pentru că Fuego obişnuieşte să celebreze orice punct important al parcursului său prin cântec, şi acum, el vă oferă, în premieră,  cea mai nouă compoziţie a Eugeniei Carabut Andrieş. Piesa “Vino”, realizată pe versuri de Narcis Avădanei şi Eugenia Carabut Andrieş, continuă colaborarea dintre artist şi talentata compozitoare din Basarabia, legătura profesională ce se va concretiza în viitor, într-un material discografic de excepţie, dar şi într-un clip, filmat pe meleagurile basarabene, cu o poveste unică, concepută de regizorul Oleg Butnaru, la piesa “Iubire”. 


Până atunci însă, urmăriţi “Familia Favorit”, sâmbătă, începând cu ora 21.00, pe Favorit TV, bucuraţi-vă şi transmite-ţi impresiile cu privire la piesa “Vino” şi votaţi în continuare single-ul “Iubire”, în cadrul emisiunii “Top Românesc”, pe luna august, de la Radio România Actualităţi: http://www.topromanesc.ro/  

Sursa: Favorit TV

Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger