La multi ani, Fuego! - Mesaje primite de la prieteni apropiati, colegi de breasla, presa, fani si admiratori, 23 august 2013

La multi ani, Fuego! - Mesaje primite de la 
prieteni apropiati, colegi de breasla, 
fani si admiratori, 23 august 2013



Ozana Barabancea, artist liric, afirma fara ezitare : „ Ai o voce mare intr un suflet generos, ne canti si ne  incanti permanent cu caldura si simtire, ne inveti despre tot ceea ce inseamana emotia romanului de aici si de pretutindeni. Paul draga, te imbratisez si iti doresc tot binele din lume. Bucuria si generozitatea ta sa ii copleseasca pe toti romanii , care te pretuiesc! La multi ani! ” 



In exclusivitate pentru „ Cu creionul pe un blog ”



Simbol pentru tot ce inseamna capacitatea si talentul de a modera un eveniment, un festival, de a defini excelenta, Octavian Ursulescu precizeaza: „ Pe Paul il cunosc inca de la 17 ani, iar de atunci au trecut fix doua decenii. De viata, munca si cantec. Douazeci de ani de cand ii „studiez” ascensiunea extraordinara si sunt fericit ca am fost alaturi de el la cateva dintre momente esentiale ale ascensiunii sale, Bucuresti si Chisinau.
In exclusivitate pentru „ Cu creionul pe un blog ”


Sursa: http://narcisavadanei.wordpress.com/2013/08/22/fuego-ma-nclin-tie/

Si nu in ultimul rand, cea care e parte a fenomenului numit muzica usoara, prietena sa de suflet, Mirabela Dauer ii transmite :„ Paul, mi-esti drag ! Si stii asta ! Pentru altruismul tau, pentru frumusetea ta interioara, pentru inocenta si prietenie, pentru calmitate, decenta si romantism. Cuvinte mari pentru artist nu are rost sa mai spun. E cunoscut faptul ca esti pe locurile fruntase. Prietenului Paul ii urez multi ani de cantec si inchinati cantecului, momente unice si bucurii alaturi de oameni frumosi !

Pentru noi doi viata e un cantec !”

In exclusivitate pentru „ Cu creionul pe un blog ”
Sursa: http://narcisavadanei.wordpress.com/2013/08/22/fuego-ma-nclin-tie/

Fuego interviu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Cantaretul implineste azi 37 de ani: “Mama ma pacalea, de ziua mea! Imi spunea ca defilarile de 23 august sunt… pentru mine” PREMIERA! Asculta aici ultima piesa a lui Fuego

"La mulţi ani, FUEGO!" - Libertatea.ro, 23 august 2013

La multi ani, Paul! - "Scrisorile lui Stanca", George Stanca, Click.ro, 22.08.2013  


Azi implineste 20 de ani de cariera si 37 de viata! El este artistul caruia ziua sa de nastere nu i-a fost niciodata draga! - Protvmagazin.ro, 23 august 2013


Fuego: 20 de ani de activitate


Chişinău, 23 aug.2013 /MOLDPRES/. Artistul sărbătoreşte 20 de ani de activitate, de existenţă activă pe scena muzicală, iar acum, în ceas aniversar, nu putem decît să îi dorim să dubleze această vîrstă şi această cifră din cariera sa.


Irina Loghin Oficial


Narcis Constantin Avadanei - "Cu creionul pe un blog..."
Romanescu Dora Alina
Născut din umbre și lumini
Culesa-i trandafiri și spini,
Și-apoi zbătându-te cumplit

Destinul ți l-ai împlinit!

Creația este un har

Ce Dumnezeu ți-a dat în dar!



LA MULȚI ȘI FERICIȚI ANI, PAUL!

La multi ani, Fuego! - Fan Club Fuego Romania, 23 august 2013

La mulţi ani, Fuego! < Radio Enigma Romania >
LA MULȚI ANI, ARTISTUL SUFLETELOR NOASTRE – PAUL CIPRIAN SURUGIU – FUEGO !!
În viață întâlnim, în fiecare zi, oameni. Oameni care fie ca trec prin viaţa noastră într-o succesiune nebuna, fie ca rămân statornici lângă noi, cu toţii îşi lăsa amprenta pe sufletul nostru. 
Sunt poate oameni pe care îi uităm după o zi, sau oameni pe care îi avem alături permanent .. o viaţă întreagă, în sufletele noastre. De la fiecare ai ceva de învăţat ... însă, unii dintre ei prin ceea ce fac, prin munca şi cuvântul lor îşi lasă amprenta în inimile noastre..
Aceştia sunt fără îndoială şi Artiştii … oameni care trec prin viaţa noastră şi lasă un semn în urma lor .. lasă o parte din sufletul lor transpus în artă, în creaţie, în muzică .. şi noi îi primim cu recunoştinţă şi le acordăm locul cuvenit … 

Un astfel de Artist, care a lăsat o urmă în viaţa mea, impregnând-o cu un suflu frumos, curat şi pur românesc, este Paul Ciprian Surugiu – Fuego.

Fuego este o bucurie a cântului românesc şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că există în viețile noastre, pentru că am avut şansa să-l cunosc şi să fiu contemporană cu el. 

Într-o lume atât de insensibilă şi tristă, artistul Fuego reuşeşte să ne aducă zâmbetul pe buze, iar muzica lui este un balsam în bucuriile şi tristeţile vieţii.

Nu voi înceta niciodata să-l iubesc, să-l admir şi să-i mulţumesc pentru tot ceea ce ne oferă nouă - fanilor. Îi urez în continuare să aibă parte de prieteni adevăraţi, un drum plin de succes, luminos, fără obstacole şi îi doresc, chiar dacă uneori viaţa este atât de nedreaptă, să rămână aşa cum îl ştiu, blând, modest, cald şi frumos. 

Fie ca în această zi Soarele să-ți ofere caldură și lumină, Ploaia curată - liniște sufletească, zâmbetul oamenilor- încredere în sine, zilele anului –prieteni adevărați, visele de azi să devina realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte iar fericirea să te însoțeasca mereu. La mulți ani, FUEGO, LA MULȚI ANI PAUL !!!!!!! La MULȚI ANI, ARTISTUL SUFLETELOR NOASTRE!!!

„Şi dacă el cântă, atunci ca prin miracol uit de toţi şi de toate... dar mai ales uit de mine ...”


În fiecare an, într-o zi specială, suntem anunţaţi ca am mai adăugat un an la buchetul vieţii. Dragă Paul, astăzi este rândul tău ca cineva să se gândească la tine si să-ţi amintească că exişti. 
Îți doresc din toată inima multă sănătate, bucurii, împliniri, safisfacții şi pace sufletească… O viaţă trăită frumos, plină de demnitate, cu satisfacţia lucrului făcut din suflet, viaţă care atrage admiraţia celor din jurul tău şi mulţumirea de sine ! Trăind aşa vei primi negreşit o ploaie de binecuvântări !
Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine, iar steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău.
La Mulţi Ani în fericire, cu sufletul curat. Continuă să înflăcărezi inimile celor dragi, aşa cum numai tu ştii să o faci!
Anca Gradinaru LA MULTI ANI!...... Sa ne traiesti pana la 120 de ani in pace, iubire, impliniri si mult noroc.... Pupici din Israel , Ierusalim






  • Elena Miriam LA MULTI ANI !

  • Daniela Idiceanu Glas mandru,grai frumos,pas drept si suflet generos/In fapte si in gand,chip luminos…/Spre tot ce-i bun si Sfant pe-acest pamant,/Cu dragoste si multe bucurii…/Asa-ti doresc,in toate mereu asa sa fii!!!
    Cantecul tau sa fie prilej de fericire/Si sa prim
    esti in schimb iubire,pretuire…/Prietenii,fanii,cei dragi…sa-ti fie aproape si-mpreuna/Tu sa pasesti prin viata pe drum cu voie buna!/In jurul tau menirea sa ti-o porti,sa-i fericesti pe toti!!!
    De ziua ta-ti doresc tot ce e mai frumos si bine pe pamant!/Sa iesi invingator prin cantec,faptuiri,gand si cuvant!/Sa fii mereu placut lui Dumnezeu cel Sfant,/Care sa te ocroteasca si sa iti faca parte/De multe impliniri,noroc si sanatate!!LA MULTI ANI,PAUL!!!


    Miha Mihaela La multi ani fuego,multa sanatate si mult succes in continuare






  • Nusu Stanciu """LA MULTI ANI"""fuego sá fi sânâtos, sâ ai parte numai de fericire si realizâri ín viatâ.

  • Maria Niculae LA MULTI ANI !

  • Vlad Mihai R La multi ani multa fericire sanatate ca-i mai buna decit toate.Sunteti un artist care merita tot binele din lume.Respectele mele.La multi ani fericiti alaturi de cei dragi

  • Apetrei Roxana Elena la multi ani ,sa fii sanatos si sa ne incanti in continuare cu melodiile tale de suflet si pentru suflet ,si sa arzi ca un foc nestins in inimile celor ce ti respecta munca asidua pe care o depui pentru a fi pe placul fanilor tai

  • Michael Bab Un cântec frumos, din păcate, eu nu înțeleg un cuvânt, dar melodia este mare.

  • Mihaela Adriana Lefter LA MULTI ANI !!!

  • Gligor Iuliana LA MULTI ANI!!!

  • Nadia Vasilencu la multi ani !

    Adriana Macskas LA MULTI ANI!!



  • Draghicević Marko-Oliver La multi ani maestre!

  • Andrada Varteiu LA MULTI ANI!!

  • Cristina Brat La multi ani, sa ne incanti auzul cu vocea ta melodioasa multi ani de acum incolo!


  • Angi Petrica LA MULTI ANI pt FUEGO te pup

    Gligor Iuliana LA MULTI ANI !!!







  • Ioana Duran La Multi ani Paul-Fuego!Multa sanatate si fericire in viitor!

  • Alexandra Ilean La multi ani!

  • Mihaela Mihaela La multi ani

  • Angelica Ionascu LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

  • Lex Pxlar La multi ani din partea lui Mihai Ionut Paun

  • Mihai Ionut Paun De asemenea si Lex Pxlar va ureaza la multi ani cu mentiunea ca el este fanul numarul 1

  • Lex Pxlar Chiar sunt, il iubesc

  • Liliana Lica la multi aniiii

  • Mihaela Adriana Lefter La Multi Ani !!!

  • Florina Luca La multi ani!

  • Ivanus Consuela La multi ani si fericiti

  • Pintilie Silvia La multi ani frumosi

  • Geta Palade LA MULTI ANI FERICITI!

  • Grigorescu Cristina La multi ani sanatate si numai bine ! Este de admirat felul in care ti-ai urmat drumul si talentul, fara a lua in seama rautatile si invidiile celor fara talent si cu sufletul intunecat.Succes in continuare !
  • Alexandru Mancu la multi ani

  • Florina Emilia Gherlea La multi ani..

  • Cornelia Constantin la multi ani

  • Florina Silviana la multi ani


  • Carmen Capatu EU AS DORI CA ACEASTA MELODIE SA DEVINA IMNUL NOSTRU AL FANILOR. FIE CA ACEASTA STEA SA NU APUNA NICIODATA

    Luminita Munteanu La multi ani FUEGO

    LA MULTI ANI! MULTA SANATATE
    Ionita Mariana 
    La Multi Ani
    Elena Man 
    la multi ani si tot ce iti doresti
    Virlan Florin

    LA MULTII ANI !!!
    Lea Aronovici

    La multi ani! Iti doresc tot binele din lume.
    Mirela Bogdan

    LA MULTI ANI!!!!!!!!!
    Mihaela Gadonschi

    LA MULTI ANI,in LUMINA si IUBIRE! Cu pretuire Mihaela Gadonschi (Ploiesti,prietena cu Marilema Barata din Pitesti)
    Deea Andreea

    la multi ani !!!
    Violeta Minciu

    LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si multe cantece care sa ne faca mandri ca suntem romani.
    Mirela Cadar

    la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cristescu Daniela

    La multi ani !!! Multa bafta si mult succes in tot ceea ce iti propui.
    Caterina Lacancellera
    Tanti tanti auguri e buon compleanno. Il Signore che ti ha dato la Vita ti conservi sempre nel suo amore. Continua ad essere questo Angelo buono delicato e amoroso per tutti. Con Affetto Sr. Caterina. Quando andro in Italia voglio invitarti li a cantare per noi. Baci
    Vintilica Magdalena Elena

    La multi ani frumosi si sanatosi !!!!! din partea familiei Paring de la Comarnic

    Doina Berbec
    La Multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi! Petrecere frumoasa!
    Radu Marius Cimpean

    La multi ani sa ne trăieşti cu sănătate!!!
    Aslan Mihaela

    LA MULTI ANI SANATOSI FERICITI SI PLINI DE NOROC!
    Petronela J. Cristina

    Buna si La multi ani sanatosi si frumosi!
    Mitra Iszlai Judith

    LA MULTI ANI,FUEGO !!!
    Maria Cira Ichim

    Darul lui Dumnezeu pentru tine, este talentul tau.
    Darul tau, pentru Dumnezeu este ceea ce faci tu, cu talentul tau. Te admir, te iubesc si te pretuiesc enorm si neconditionat. "La multi, sanatosi, dar mai ales fericiti ani, dragul meu, Paul".
    Marilena Novac 

    La multi ani! frumosi de-acum incolo...vocea si muzica ta romantica,sa ne incante cat va vrea BUNUL DUMNEZEU!
    Oniga Doina 
    O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta, este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati



  • Lidia Budileanu voci de aur

  • Felicia Macovei pupici frumosilor

  • דניס ולדמן doi cintareti superbi voci de aur

  • Bejenaru Elena n am cuvinte la multi ani paul

  • Ella Ionescu ne mandrim cu asa persoane cu suflet!

  • Aron Victoria Eugenia LA MULTI ANI
  • Luminita Angheluta Popa La mulţi ani cu sănătate şi numai bucurii.
  • Maria Lúcia Silva MUITOS PARABENS MUITAS FELICIDADES FUEGO BEIJINHOS
  • Maria Lúcia Silva ADORO VOCÊ E AS SUAS CANÇÕES SOU UMA FÃ PORTUGUESA, BEIJOS

  • Nicoleta Doaga La multi ani!
  • Georgeta Suciu 
    La multi ani Fuego !!!
    Claudia Wetzler 
    LA MULTI ANI ,FERICIRE MULTA SI BUCURATE DE VIATA.


  • Daniela Iordan la multi ani

  • Elena Banu LA MULTI ANI

  • Iulia Denyssa la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • Nicoleta Carstea La multi ani ,Paul Surugiu!

  • Lidia Budileanu la multi ani paul

  • Sirb Nicoleta-Sanda La Multi Ani

  • Liliana Lili ,,la multi ani,,iti doresc sanatate si fericire,esti un talent unic


    Cristina Maria Ciuca la multi si fericiti ani Fuego!






  • Mari-Ana GHi La multi ani Paul...

  • Elena Banu LA MULTI ANI PAUL

  • Carmen Arghir La mulţi ani Paul
    Augustina Radu lângă Calarasi, Ungheni, Moldova La multi ani Paul!
  • Elena Feneser la multi ani
    Adriana Macskas LA MULTI ANI PAUL SURUGIU..(FUEGO).....
    Silvia Ciocan teasca!! Draga Paul, ai mai urcat o treapta pe scara vietii....Iti doresc sa urci cat mai multe, insotite de urarile sincere, zambetele si fericirea celor ce-ti urmaresc si apreciaza intreaga activitate artistica, urari de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri!!! La multi, multi ani!!! Vom fi neincetat alaturi de tine, vom fi langa sufletul tau, azi, maine....pentru eternitate!!!! Te iubim!
    Cosma Mihaela LA MULTI ANI!!!




  • Nicoleta Zamfir LA MULTI ANI!

  • Ilie Mona Ramona La Multi Ani fericiti.

  • Gabby Gabriela LA MULTI ANI FERICITI!

  • Mirela Girz LA MULTI ANI

  • Adriana Macskas LA MULTI ANI!!



  • Светлана Бершадская С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ!!!


    Ты этот мир собою украшаешь...

    Тебе хочу сердечно пожелать:

    Пусть сбудется всё то, что загадаешь, 

    Всё то, о чём мог бы ты мечтать!

    Внимание, улыбки и букеты 

    Пусть превращают в праздник день любой.

  • Antoanela Mortoiu LA MULTI ANI SUPER FERICITI SI TOT BINELE DIN LUME !!!!

  • Adina Oita Happy Birthday!!!

  • Ion Fara la multi ani maestre

  • Vio Maya LA MULTI ANI !

  • Cristina Maria Ciuca la multi ani!

  • Vasile Petrescu LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!

    Petru Mandreanu LA MULTI ANI FUEGO FLORIDA U.S.A.





  • Aurora Lidia Holban La multi ani Paul!Multa sanatate si succes si in tot ceea ce faci!

  • Gabriela Ostin LA MUILTI ANI ! GABRIELA -PALERMO

  • Secan Agneta LA MULTI ANI!!!!!

  • Brandusa Cornea LA MULTI ANI PAUL... te iubesc si te ador".... COPILE DRAG...." IN MUZICA TA MA REGASESC CU TOATA FIINTA MEA....!!! BUNUL D-ZEU SA TE OCROTEASCA CA PE UN NESTEMAT RAR CU SANATATE SI BUCURII .....!!!!

  • Dorina Rotar LA MULTI ANI PAUL SI TOT BINELE DIN LUME.TE IUBIM.

  • Panaite Doinita Ruxanda la multi ani Paul multa sanatate

  • Eva Cristea la multi ani

  • Marina Valentina LA MULTI ANI FERICITI PLINI DE BUCURII
  • Petre Kovacs multi ani si mult succes sa fi sanatos sa te avem mult timp de-a cum inainte!

  • Ioana Veronica Petrica LA MULTI ,MULTI ANI FERICITI

  • Mariana Ciobanu LA MULTI ANI PAUL SANATATE SI TOT CETI DORESTI

  • Luminita Fontana La multi ani frumosi !

  • Georgeta Dan La multi ani ! multa sanatate bucurii si impliniri

  • Bejenaru Elena la multi ani multi si fericiti

  • Simona Stefania Pana L-am luat si e superb !!1

  • Marina Valentina Aici la Torino inca nu a ajuns,sunt sigura ca e frumos

  • Petre Kovacs multumim,mult succes in continuare!

  • Lidia Budileanu esti super


  • Ivascu Gela Unii oameni fac lumea mai frumoasa doar pentru ca fac parte din ea. La Multi Ani!


    Cu dragoste si prietenie Gela si Teo

  • Mihaelei Dima La mulţi ani! PAULE SI dumnezeu să âţi dea sănătate bucurie spor ân toate si putere de muncă să ne mai cânţi asa cum ai făcuto până acuma

    Marinela Ionita La multi ani!






  • Lidia Budileanu la multi ani

  • Orban Viorica la multi ani!

  • Anca-elena Aldescu LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI TE ATEPTAM SI IN CANADA SAU GERMANIA!!!!!!!!!!!!!!!
  • Adina Lupu ; A MULTI ...ANI....

  • Eszter Cherciu LA MULTI ANI

  • Veronica Ionescu LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Jurubita Ion la multii anii sa ne treiesti ca ne trebuiesti

  • Elena Cristina Tuna la multi ani multa sanatate si fericire

    Silvia Ciocan LA MULTI ANI, LACRIMA DE CANTEC A INIMILOR NOASTRE! O viata lunga sa traiesti, cu multa demnitate....Mereu sa ai lumina-n ochi si mult succes in toate......Norocul, fericirea sa nu te paraseasca......Dragostea celor din jur mereu sa te insoteasca!! Draga Paul, ai mai urcat o treapta pe scara vietii....Iti doresc sa urci cat mai multe, insotite de urarile sincere, zambetele si fericirea celor ce-ti urmaresc si apreciaza intreaga activitate artistica, urari de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri!!! La multi, multi ani!!! Vom fi neincetat alaturi de tine, vom fi langa sufletul tau, azi, maine....pentru eternitate!!!! Te iubim!



  • Saveta Zegrean LA MULTI ANI ,PAUL !!!
    Mihaelei Dima La mulţi ani! PAULE SI dumnezeu să âţi dea sănătate bucurie spor ân toate si putere de muncă să ne mai cânţi asa cum ai făcuto până acuma
    Maria Scheff Trandafiri in trei culori la cele mai alese sarbatori.Visele de azi sa devina realitate,sperantele de maine impliniri,gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.LA MULTI ANI PAUL.
    Daniela Idiceanu 
    De ziua ta-ti doresc tot ce e mai frumos si bine pe pamant!/Sa iesi invingator prin cantec,faptuiri,gand si cuvant!/Sa fii mereu placut lui Dumnezeu cel Sfant,/Care sa te ocroteasca si sa iti faca parte/De multe impliniri,noroc si sanatate!!La multi ani,Paul!
    LA MULTI ANI,PAUL!!! 23.08.2013

    Elena Croitoru Un la multi ani din tot sufletul meu ciprian iti sanatate si succese cit de multe sa fii fericit alaturi de cei dragi te iubim pt noi esti un geniu





    Cu stima, pretuire si prietenie,

    Echipa Fan Club Fuego Romania

  • Lidia Budileanu la multi ani
  • Petronela J. Cristina La multi ani - Paul! Sa-ti dea Domnul putere de munca ca si pana acum!

  • Dorina Rotar LA MULTI ANI PAUL.

  • Dorina Rotar SA AI TOT CE-TI DORESTI.

  • Mitra Iszlai Judith LA MULTI ANI PAUL ,,FUEGO'' !!!

  • Natalia Ileana Cojocaru LA MULTI ANI !

  • Ioana Veronica Petrica LA MULTI ANI
  • Elena Tocaciu esti un barbat foarte fin.......

  • Spectacole de Neuitat Si un artist desavarsit!

  • Carmen Ilyes da esti frumos si finut

  • Adina Lupu esti d e o s e b i t .....ai TOATA dragostea si ADMIRATIA mea....CE DORESC BAIATULUI MEU PLECAT DEPARTE....I TI DORESC SI TIE DIN TOATA INIMA...PT MIINE ,,,,L A ,,,, M U L T I ,,,, A N I ....FERICITI SI CU SANATATE.....SALUTARI MAMEI TALE D NA EUGENIA.....
  • Ileana Lobontiu foarte frumos si deosebit ,mult admirat

  • Cornelia Popa Pentru cel mai indragit si iubit dintre toti un sincer si calduros La multi ani si sa ne traiesti o mie de ani.

  • Cosma Mihaela LA MULTI ANI!

  • Ion Fara la multi aniFUEGO

  • Daniela Mir LA MULTI ANI

  • Cecilia Fevronia Ganea la multi ani!

  • Georgiana Coman la multi ani !!!!!!!!!!

  • Gabriela Ostin LA MULTI ANI ,FUEGO !

  • Ica Turcas LA MULTI ANI!

  • Laura Farcas la multi ani!

  • Mirela Panait LA MULTI ANIIIIIIIIII!!!

  • Eugenia Cojocaru LA MULTI ANI !

  • Isache Camelia La multi ani!

  • Elena Banu LA MULTI ANIiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • Francisco Iulian Florentin Stanescu la multi ani FUEGO multa sanatate

  • Cristina Darie la multi ani
  • Vasile Trip la multi ani cu sanatate de la un alt sarbatorit

  • Crina Nachiu La multi ani.

  • Maria Anghel LA MULTI ANI!!!

  • Ion Fara la multi ani cu sanatate si mult noroc in toate

  • Mariana Oprea LA MULTI ANI

  • Apostu Lidia LA MULTI ANI!
  • Maria Ciordas Ferne LA MULTI ANI

  • Carolina Radu La multi ani!sa-i dea Domnul sanatate sa ne incante cu cantecele tale

  • Maria Ionel La multi ani cu sanatate !!!

  • Tanasa Iulia LA MULTI ANI FERICITI, PAUL DRAGA!

  • Angelica Sfredel La multi, multi ani !

  • Marcela Constanta LA MULTI ANI cu sanatate ,fericire ,impliniri multe si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi tie !!!

  • Mioara Ghivnici LA MULTII ANII SI NUMAI BUCURII
  • Agapie Violeta la multi ani

  • Chiruta Florin La multi ani!!!!

  • Ioana Voicu La multi ani!!!!!!!!!

  • Mariana Sirbu La multi ani ! multa sanatate,fericire si noroc !Te pup !

  • Alex Bletan La multi ani sanatate fericire si tot ce iti doresti

  • Elena Croitoru LA MULTI ANI cu multa sanatate si multe melodi frumoase

  • Marinela Ionita La multi ani!!

  • Francisco Iulian Florentin Stanescu LA MULTI ANI FUEGOOOOOO

  • Vincentiu Ghiuzan HAPPY BIRTHDAY!

  • Lucian Stefan LA MULTI ANI.

  • Florina Neaga La multi ani!
    Marina Ungureanu La multi ani,Paul!
    Rica Stan ,,La multi ani !''
    Cristea Mariana esti o binecuvantare de la bunul Dumnezeu ,,,,,,, Sa te bucuri de aceasta zi speciala la fel de mult cum ne bucuram noi ca avem asa un "copil minunat ca tine ".,,,,, Cu respect si iubire fata de semeni din tot sufletul de mama , Mariana Cristea.
    Adriana Sarbu Dumnezeu le'a dăruit oamenilor un suflet şi dacă ştii cum să ajungi la el,poţi schmba
    La mulţi ani!


    Sara Nukina la multi ani cu sanatate si impliniri.sa fii sanatos si Binecuvantat!


    Robert Grünwald Cu prilejul zilei de nastere urez dragului meu prieten domnu Paul Ciprian Surugiu (Fuego):multa sanatate,bucurii,multa dragoste,un sincer si calduros La multi ani!

    Gabby Gabriela LA MULTI ANI FERICITI !
    Marina Valentina LA MULTI ANI SI ITI DORESC TOT CETI DORESTI TU DE ZIUA TA
    Monica-Ana Cumelschi Un loc cu care orice turdean (cum e si Paul) se mandreste!LA MULTI ANI!
    Monica-Ana Cumelschi 
    Draga Paul,fie ca aceasta zi speciala a aniversarii tale sa te gaseasca fericit si implinit,sa ai parte de sanatate si sa-ti realizezi cu succes proiectele muzicale si sa ramai mereu acelasi suflet sensibil de copil,modest si mereu placut care stie sa lupte intotdeauna pentru ceea ce este frumos asa cum insuti ai spus "cu sufletul deschis si inima de roman ardelean,dar din tata, cu radacini moldave,fac legamant pe viata,ca voi milita cu arma cuvantului si muzicii, cu toata fiinta mea, pentru aducerea si mentinerea frumosului prin arta, pe marea scena a lumii!"La multi ani !
    Michela Trofin 
    LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE, SCUMPUL SI DRAGUL MEU FUEGO! DOMNUL SA FIE CU TINE! TANTISSIMI AUGURI DI CUORE AL MIO DOLCE AMORE! Desidero per te, il meglio che Dio ti possa dare! Anche se in un modo indiretto, tu fai parte di me, e non c'è Uomo che amo di più (a parte mio figlio, con un amore diverso). BUON COMPLEANNO VITA MIA! LA MULTI DRAGOSTEA MEA ETERNA!!!
    Crina Iamandi La multi ani, Paul Surugiu! sampania implinirii sa umple paharele asteptarilor tale, sa fii fericit in mijlocul celor ce te iubim!!! La multi, multi ani!!!
  • Irina Vlad La multi ani,dragul meu PAUL!pupici dulci

  • Ilie Mona Ramona La Multi Ani.

  • Adriana Macskas LA MULTI ANI!!

  • Elena Cazacu la multi ani

  • Ion Fara la multi ani PAUL SURUGIU
  • LA MULTI ANI!

  • La multi ani !!!

  • La multi ani,Fuego te iubim

  • La Multi Ani !

  • LA MULTI ANI !!!

  • LA MULTI ANI PAUL

  • La multi ani!

  • La multi ani Fuego!

  • la multi ani

  • Din partea noastra, va uram un calduros La multi ani!!!
    Sa stici ca Blonda Antonia stie toate piesele Dumneavoastra ;;)
    • Sisu Adrian Desi facem parte din generatii diferite, sa stitii sa sunteti ascultat in proportie de 99.99% de tinerii din ziua de azi, asta poate confirma si Ana RB.

    • Ana RB Sigur...:))))))
  • LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!

  • LA MULTI ANI FRUMOASA VOCE A ROMANAILOR SI SFANT A MARIA SA TI OCROTEASCA DRUMUL VIETII SA FI SAANTOS SI SA NE UMPLI INIMA DE MUIZCA BUNA CUM NE AI OBISNUIT DE ATATI ANI
  • La multi ani!cu multa fericire....esti deosebit...ne indulcesti zilele...multumim
    în Mioveni, Arges

  • LA MULTI ANI! sanatate,fericire si sa ne incinti sufletele ca pana acum

  • La multi ani multa sanatate fericire si noroc in toate
    în Turin, Piemonte, Italy

  • La Multi Ani,multa sanatate , sa ne canti si sa ne incanti in continuare asa cum ai facuta pana acum

  • La multi ani Fuego pt maine,multa sanatate si fericire

  • LA MULTI ANI!!!!!

  • la multi ani
    multa fericire si sanatate
    impliniriii si succese realizariii si numai bine sa auzim
    la multi ani
    Cristina-Mihaela Crys  lângă Focsani, Vrancea

    La multi ani pentru unul dintre cei mai buni cantareti din zilele noastre. Sa ne traiesti si sa ne canti ca acum forever!
    Radeanu Mimi La multi ani cu realizari!!
    Camelya Carstea Fie ca ziua de astazi sa iti fie plina de rasarituri de soare, zambete si dragoste. La multi ani
    Mariana Antal langa Turin, Piemonte, Italy via mobil La multiii aniii fericiti !!! :*:*:*
    Ana Butnaru la multi ani PAUL !!!
    Iulian Panaiti la multi ani
    Vasile Trip LA MULTI ANI CU SANATATE DE LA UN ALT SARBATORIT TOT AZI

    Va multumim pentru aprecieri, like-uri, distribuiri, pentru prietenie, sustinere, loialitate, consecventa, perseverenta, pentru mesajele, urarile, gândurile si vorbele frumoase, prin care ne ramaneti alături in acest magnific univers dedicat artistului Paul Surugiu - Fuego, un destin care ne uneste prin muzica.
  • Share this article :
     
    FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
    Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
    Template Created by Creating Website Published by Mas Template
    Proudly powered by Blogger