FUEGO - “Vino” - premieră muzicală (august 2013)

FUEGO - “Vino” - premieră muzicală - august 2013


Pentru că iubirea îl inspiră mereu pe Fuego, artistul s-a gândit să le facă o nouă  bucurie fanilor, revenind pe piaţa muzicală românească cu un nou single.

“Vino”, cea mai nouă compoziţie a Eugeniei Carabut Andrieş, pe versuri de Narcis Avădanei şi Eugenia Carabut Andrieş, orchestraţia Vitalie Andrieş, producţia audio realizată în studioul "EVA Production" din Chişinau, reprezintă o continuare a  colaborării  dintre artist şi talentata compozitoare din Basarabia, legătură profesională ce promite că se va concretiza în viitor într-un nou material discografic.

Piesa  “Vino”,  pe care vă invităm să o ascultaţi în premieră, este cu siguranţă mai mult decât o melodie de dragoste, este un îndemn pentru toţi cei care trăiesc o poveste de iubire.


"Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieții. Fără ea ai fi un etern afon în corul imens al omenirii!" (Roque Schneider)

Felicitări team-ului Fuego & “Eva Production Studio” pentru această colaborare de prestigiu, care se dovedeşte a fi de bun augur şi, mai mult, prolifică... Un proiect muzical care, în decursul a numai două luni, dăruieşte publicului românesc 3 piese de succes, ce inspiră pasiune, sentimente, optimism... Bravo pentru seriozitate, talent, ambiție si dedicație!

"Iubirea nu se poate măsura, dar poți s-o dăruiești fără măsură..." (Maica Tereza)


Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger