FUEGO - Povestea “Un cântec, un destin” continuă, în imagini şi emoţii, la Favorit TV

FUEGO - Povestea “Un cântec, un destin” continuă, în imagini şi emoţii, la Favorit TV



Şi pentru că orice poveste frumoasă trebuie să aibă ecouri pe măsură, şi în cazul nostru s-a potrivit ca evenimentul “Un cântec, un destin” să rămână impregnat pe pelicula amintirilor, cât şi în memoria camerei de filmat, tocmai pentru a putea fi împărtăşită şi celor ce, din motive obiective, nu au putut fi prezenţi la manifestare.

Astfel, echipa emisiunii “Familia Favorit”, partenerul media al evenimentului, precum şi parte importantă în organizarea acestuia, va prezenta săptămâna viitoare, pe 17 august, cât şi pe 24 august, două episoade speciale, sub forma unor reportaje de atmosferă care vor surprinde şi vor descrie, în cel mai just şi emoţionant mod, ceea ce s-a petrecut în cele trei zile pline de farmec şi voie bună, de poezie şi cântec, de spiritualitate şi artă.

“Un cântec, un destin” a fost istoria cronologică, dar simplificată, a unui destin ce a muncit, ce trăieşte şi se consumă pentru artă şi pentru un singur cântec, pentru voi, fanii săi, mulţumindu-vă deschis prin acest eveniment. O înteagă manifestare dăruită muzicii s-a petrecut în cele trei zile minunate, în care admiratorii au fost cei mai importanţi actori ai poveştii.


Evenimentul “Un cântec, un destin”, iniţiat de casa de discuri “EUROMUSIC” şi ASOCIAŢIA CULTURALĂ “REGAL D’ART”, a fost conceput şi dedicat fanilor şi tuturor celor ce iubesc, urmăresc și apreciază activitatea artistului Paul Ciprian Surugiu - Fuego, dovedind astfel că sunt admiratori ai celui ce este “o  lacrimă de cântec” în colecţia de aur a muzicii româneşti.


După o vacanţă scurtă, emisiunea “Fuego şi prietenii, la Familia Favorit” revine în casele dumneavoastră de săptămâna aceasta, pe 10 august, atunci când producătorul show-ului oamenilor de suflet, Valentina Herţa vă aduce în prim plan un spectacol inedit al artistului Fuego, susţinut pe scena Palatului Naţional “Nicolae Sulac” din Chişinău.


Foto realizate de Ana Maria Halalai

Sursa: Favorit TV

Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger