FUEGO - sursa de inspiraţie - FLORILE!

FUEGO - “O ţară avem şi trebuie să ne mândrim cu ea!”


Natura este însăşi viaţa în sine. Fără rost ne amăgim între zone lipsite de vegetaţie, de verde şi de prospeţime, căutând esenţe existenţiale. Până la urmă, frumuseţea etapelor se regăseşte în simplitatea unor fiinţe fără cuget, în fărâma de lumină ce se poate pierde, dar care rămâne impregnată în imaginea atât de cuprinzătoare şi descriptivă a lumii.

Natura, florile, râul, ramul, întreaga Românie, deopotrivă toate sunt pentru Paul Surugiu, minuni. Minuni pe care le preţuieşte şi care îl transformă într-un etern patriot, un spirit ce încearcă să lupte pentru promovarea valorilor naţionale, pentru dezvoltarea armonioasă a României.


Şi pentru că i-ar fi dificil să cuprindă în grădina sa câte o parte din fiecare loc mirific al acestui tărâm de poveste, Fuego se mândreşte cu florile sale, în care îşi găseşte oaza de linişte, după concertele epuizante, după filmările şi înregistrarile zilnice.

Artistul ne prezintă o mică parte din minunata seră de flori ce se regăseşte în grădina sa, flori pe care le îngrijeşte şi fără de care spaţiul său nu ar fi la fel de primitor şi confortabil. De la muşcatele curgătoare la cele bătute, regina nopţii, mâna Maicii Domnului, trandafiri, bonsai şi chiar brazi, toate se regăsesc în micul său colţ de ţară, în care a plantat şi un suflet de român. Acela pe care îl cântă cu atât de mult patos în fiecare partitură ce-l defineşte atât pe el, cât şi spaţiul şi oamenii de pe aceste meleaguri binecuvântate.

“Mi-s dragi florile. Natura nu doar că mă relaxează, ci mă şi inspiră şi îmi creează o stare de confort interior, de împăcare cu mine însumi.
Sensurile le găsesc în culoarea florilor, liniştea mi-o cultiv prin aceste flori, iar cea mai relaxantă activitate este cea a îngrijirii florilor. Sunt mândru de grădina mea, cea în care simt cu adevărat ce înseamnă să ai un pământ blagoslovit de Dumnezeu.


Căci România noastră mare are ceva ce nu poţi găsi ori cuprinde în alte zone. Are un mister aparte, un suflet comun, adunat în cântec. O ţară avem şi trebuie să ne mândrim cu ea!”

Paul Surugiu - Fuego


Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger