FUEGO - Invitat special la concertul aniversar dedicat maestrului Mihai Ciobanu, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani, TV Moldova 1, Republica Moldova, 19 Februarie 2013

Fuego şi Mihai Ciobanu - duet exclusiv la Moldova 1

Marţi, 19 februarie 2013, postul public Moldova 1 a prezentat, în direct, spectacolul aniversar dedicat maestrului Mihai Ciobanu, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.
 

Mesajul melodiilor interpretate de Mihai Ciobanu nu poate lăsa indiferentă nicio inimă sensibilă, îndrăgostită de patrie, casă, vatră sau părinţi.

Despre Mihai Ciobanu s-au spus multe lucruri frumoase. Muzica lui a sensibilizat câteva generaţii. Şi astăzi, rămâne un interpret de valoare, care are o contribuţie considerabilă la tezaurul cultural. El nu a cântat doar melodii de valoare, dar a colindat ţara în lung şi în lat, adunând şi valorificând folclorul strămoşesc.
 
Unul dintre invitaţii speciali prezenţi la aniversarea celor 60 de ani ai interpretului Mihai Ciobanu a fost şi artistul de peste Prut, Fuego.
 
Spre deliciul telespectatorilor, cei doi interpreţi, de pe ambele maluri ale Prutului, au cântat, în duet, îndrăgita piesă “Casa părintescă nu se vinde”, pe versurile nemuritorului poet basarabean român Grigore Vieru.
 
Fuego i-a adus în dar volumul "Grigore Vieru - Testament pentru Fuego", care cuprinde cele mai frumoase versuri scrise de poet, printre care şi cele ale melodiei "Casa părintească nu se vinde", care i-a adus artistului cel mai mare succes, o garanţie a drumului către eternitate.
 
“Îi doresc la mulți ani, să fie fericit, Dumnezeu l-a înzestrat cu acest har minunat, vocea acesta superbă, o voce care a făcut foarte multă lume fericită. Și eu sunt fericit pentru că în această zi ofer un album de artă, înnobilat cu poemele marelui nostru poet basarabean român, Grigore Vieru”.
 
Astfel l-a felicitat Fuego pe Mihai Ciobanu, în seara de aniversare.



Sursa: Moldova 1
Autor: Alexandra Mardari
 
Publicat de: Fan Club Fuego Romania
www.fuegoromania.com
www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com/ www.facebook.com/fanclubfuego.romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger