FUEGO - invitat special în emisiunea "Acasă la Noroc", Noroc TV, 20 februarie 2013


Miercuri, 20 Februarie 2013, Fuego a fost prezent în platoul emisiunii  "Acasă la Noroc", transmisa de postul Noroc TV din Republica Moldova, în calitate de invitat special.

  
Pe parcursul acestei emisiuni am avut parte de subiecte speciale şi interesante despre activitatea artistică a lui Fuego, care ne-au  dezvăluit un artist sensibil, talentat, iubitor de poezie şi creator de frumos, care ne înnobilează existenţa. 


A fost o emisiune plină de farmec, în care Fuego a amintit cele mai frumoase momente trăite alături de publicul de la Chişinău, amintiri dragi sufletului său… 



Cu această ocazie, artistul le-a adus în dar, producătorilor emisiunii, volumul “Grigore Vieru - Testament pentru Fuego”, editat de Asociaţia Culturală “Regal D’art” în colecţia “Regal de poezie”,  un album de artă, care cuprinde cele mai frumoase versuri scrise de Maestrul Grigore Vieru.


O ediţie de colecţie, ce emoţionează prin realizarea grafică de excepţie, dar şi prin profunzimea versurilor nemuritorului poet basarabean român Grigore Vieru, o invitaţie pentru cititor de a descoperi poezia muzicii şi muzica poeziei.


“Mesajul versurilor Maestrului Grigore Vieru mi-a lăsat drum deschis liniei melodice şi imaginaţiei creative, m-a provocat, mi-a dat aripi... şi aşa s-au născut multe cântece îndrăgite de public, ce au unit armonios valenţele literare cu melosul şlagărului. Acest volum reprezintă un modest omagiu adus părintelui meu spiritual, pe care îl regăsesc alături de sufletul meu. Materialul muzical de la sfârşitul cărţii, având imprimată şi vocea Poetului, am ţinut să-l dăruiesc tuturor celor care au înţeles că suntem două lacrimi gemene ale aceluiaşi destin”, a mărturisit, emoţionat, Fuego.


Dragi prieteni,
vă invităm să urmăriţi înregistrarea acestei emisiuni,  prezentată de Tatiana Sivca şi Iurie Nistorică şi difuzată de postul de televiziune NorocTV din Republica Moldova, pentru a trăi emoţia unui interviu inedit, descoperind astfel universul lăuntric al unui artist care se dăruieşte, cu toată fiinţa lui, muzicii.


“Acasă la Noroc” te simţi ca la tine acasă!

Publicat de: Fan Club Fuego Romania 
www.fanclubfuegoromania.com 
www.fuegoromania.com
www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com www.facebook.com/fanclubfuego.romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger