FUEGO - Selecţiuni din concertul aniversar „Destin”, Palatul Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău, Rep. Moldova, 9 octombrie 2012 - difuzate de Favorit TV in data 23.02.2013, în cadrul emisiunii „Familia Favorit”


Un artist nu se poate tălmăci mai bine decât prin arta lui. Fuego - un tribun al operei marelui Grigore Vieru, un „Destin”, care celebrează 10 ani de cântec pe scena basarabeană, încununat cu titlul de „Artist al Poporului” de poporul moldovean.


Fuego a sărbătorit acest „Destin” alături de publicul basarabean, care îl iubeşte cu sufletul, frumos, etern, curat şi simplu, aşa cum îl iubeau pe marele Grigore Vieru, şi alături de artişti de marcă, care i-au onorat invitaţia.


Cu ocazia acestui eveniment de gală, Fuego i-a avut ca invitaţi de onoare pe cei mai mari artişti ai Republicii Moldova: Nicolae GLIB, Isidor GLIB, Mioara VELICU, Olga CIOLACU, Anisoara PUICA, Ian RAIBURG, Lidia BEJENARU şi Adriana OCHIŞANU. Ca o surpriză a serii, Fuego a cântat în duet cu invitaţii săi.



Pe parcursul celor 3 ore de spectacol, Fuego a susţinut recitaluri de muzică uşoară şi populară şi a fost acompaniat de Orchestra "PROBACHUS" si Orchestra Naţională de muzică populară "LĂUTARII" condusă de maestrul Nicolae BOTGROS din Rep. Moldova.




La fiecare cuvânt spus sau scris despre artist se adaugă spovedanie la spovedanie, pentru că de fiecare dată când îl revedem pe scenă îl regăsim cu aceeaşi lumină vie în ochi, cu România în suflet, cu umerii înfăşuraţi de tricolorul românesc, cu inima plină de Ştefan cel Mare şi de oameni frumoşi, cu iarba verde de acasă şi cu pomii înfloriţi în braţe.



Când vulcanic, ca o lavă revăr­sându-se peste versanţi, când lin ca o apă limpede care curge cu tot cerul de deasupra şi sălciile în­florite de pe maluri, cântul lui i-a însoţit pe basarabeni în ultimii 10 ani şi i-a învăluit într-o dragoste veşnică.



Hrana vieţii lui e bucuria spectacorilor.



Publicul de la Chişinău a gustat cele două concerte, unice ca şi concept, stil şi abordare, cu emoţii intense, cuprinşi fiind de această bucurie a cântului.



"Două seri minunate, două picături şi un murmur în visarea speranţelor au fost pentru mine aceste două spectacole de la Chişinău, în cadrul cărora am transmis din nou o parte din sufletul meu. Sper că publicul mă va aştepta în continuare, la fel de deschis, cu aceeaşi multitudine de daruri emoţionante."

Fuego









Sursa: Favorit TV
Emisiune: "Familia Favorit"
Producător: Valentina Herţa

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
www.fuegoromania.com
www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com

www.facebook.com/fanclubfuego.romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger