Un cadou de "Ziua iubirii” din partea echipei Fan Club Fuego Romania

"Ne-am făcut timp” să vă spunem: “VĂ IUBIM!”
 

Valentine's Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbătorește pe data de 14 februarie.
 
Ziua comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi. În Franța, o țară tradițional catolică, Valentine's Day este cunoscută simplu drept Sfântul Valentin și este sărbătorită ca în restul țărilor occidentale. În Danemarca și Norvegia 14 februarie este cunoscută ca „Valentinsdag”. În Suedia este numită ziua tuturor inimilor. 
Nu este o sărbătoare oficială. În Slovenia un proverb spune că Sfântul Valentin aduce cheile rădăcinilor, așa că pe 14 februarie plantele și florile încep să crească. Ziua îndrăgostiților a fost sărbătorită ca ziua în care încep lucrările în vii și pe câmpuri. Este de asemenea spus că păsările se căsătoresc în această zi. Cu siguranță, numai de curând este sărbătorită ca Ziua iubirii. Ziua iubirii este tradițional 12 martie, ziua Sf. Gregor.
 
În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este Dragobete, care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Etimologic, o parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul românesc dragoste.
România a început să sărbătorească și Valentine's Day, deși deja avea prin Dragobete o sărbătoare tradițională. Aceasta a dus la un val de critici din partea mai multor grupuri, persoane reputate, instituții, fiind considerată o activitate superficială, comercialistă, un kitsch importat din Occident.
Acest eveniment nu este sărbătorit pe o scară largă, dar mulți oameni își fac timp pentru a transmite un mesaj sau o felicitare celor dragi. Foarte interesant acest "îşi fac timp...”. Oare  trebuie sa ne facem timp să spunem "Te iubesc”? Şi când nu găsim timpul acela, atât de greu şi mult prea greu de găsit, ce facem? Simplă întrebarea şi la fel de simplu ar trebui să fie şi răspunsul: N-o spunem... Şi aşa trec anii pe lângă noi fără să le mai spunem celor dragi că ne sunt dragi, că ne gândim la ei şi că ne pasă, că ne bucură chiar şi lacrimile lor, că suntem fericiţi că există, că sunt în sufletul şi-n inima noastră şi că-i iubim aşa cum sunt, cu bune sau mai puţin bune. Ce păcat! Şi de ce şi pentru ce?
Oare am uitat să iubim? Oare nu mai ştim sau nu mai avem timp să iubim? Oare avem nevoie de motive pentru a ne declara dragostea? Şi mai pretindem să fim iubiţi!
Daaaaa, poate uneori, chiar avem nevoie de un motiv. Şi... chiar şi acest gest poate fi justificat, atunci când... în sufletul nostru nu încape loc pentru invidii, orgolii şi duşmănii. 
 
Nu mulţi îşi declară dragostea, respectul, aprecierea, simpatia, prietenia, chiar şi atunci când o simt. Cine ştie care sunt motivele? Dar sunt..., variate şi diversificate. Toate, dar absolut toate, fără rost sau lipsite de fundament. Mi-aş dori să ne declarăm iubirea zilnic în gura mare, să ne-audă toată lumea, pentru că dragostea este frumoasă, curată şi reală, dragostea este muzică şi poezie, dragostea este însăşi propia noastră viaţă, dragostea suntem noi şi din ea suntem născuţi.
Tocmai pentru că asta am simţit şi am gândit, noi, astăzi, ne-am găsit timp să vă declarăm că vă iubim mult şi vă mulţumim pentru mesajele voastre, vă iubim pentru că iubiţi acest artist atât de drag românilor, pentru că iubiţi muzica de suflet şi pentru că sunteţi atât de frumoşi.
Şi profităm de acest timp, pe care-l petrecem zilnic alături de voi, timp care, fără îndoială, nu este virtual, să-i declarăm artistului Fuego că-l iubim şi-l iubim mult, că-l preţuim pentru valoare lui incontestabilă, pentru frumuseţea muzicii şi poeziei pe care ne-o dăruieşti nouă fanilor.

FUEGO, te iubim!

„Dacă n-ar fi iubirea, m-aş teme de viaţă!”  - Grigore Vieru

Şi pentru că nu găseam o zi mai potrivită, ca şi motiv, vă dăruim această înregistrare, oferită de Fuego, în exclusivitate,  postului RadioRomantik.ro online, în care ne declară dragostea lui..., aşa cum numai el ştie s-o facă, cu dăruire, căldură şi prietenie. Un lucru este cert, muzica artistului ne-o declară nouă, fanilor lui, în fiecare zi. El ne spune "Vă iubesc!” cântând.
 
“Dacă vrei cu tine, lumina s-o-mpart
Lasă-mă să ard, lasă-mă să ard,
Dacă vrei să ştii ce-am în suflet şi-n gând
Lasă-mă să cânt, lasă-mă să cânt!”
(Fuego)
 
Luni, 11 Februarie 2013, în emisiunea live "Pe aripile gândului", Rodica Elena Lupu l-a avut invitat special pe Fuego, unul din cei mai iubiţi artişti din România.
 
În cadrul acestei emisiuni, Paul Surugiu - Fuego a dorit să le transmită tuturor admiratorilor un gând frumos, iar răspunsurile calde la întrebările adresate de către Rodica Elena Lupu, au ajuns la inimile fanilor şi admiratorilor săi, care-l iubesc şi-l ascultă, de fiecare dată, cu mult drag.
 
Discuţiile s-au purtat într-o atmosferă prietenească, Fuego felicitând echipa RadioRomantik.ro online,  pentru muzica de calitate pe care o promovează şi a declarat că acesta este unul dintre posturile online pe care le apreciază.
 
A fost o emisiune în care Fuego a dăruit  ascultătorilor RadioRomantik.ro online, cele mai frumoase melodii din repertoriul său:
“Iubirea înfloreşte primăvara”,  “Cât de frumoasă eşti, femeie!”, “Ce seară minunată”, “Destin”, “Ţi-am adus un măr”, “Elena”, “Inimă de mamă, inimă de tată”, precum şi două melodii pe versurile poetei Rodica Elena Lupu - “Rămânem amândoi” şi “Amanta mea e muzica”.
 
Artistul a mai subliniat faptul că va reveni în sălile de spectacol, alături de fanii săi, în cadrul turneului naţional de primăvară “O lacrimă de cântec”, care va debuta pe 20 martie, la Constanţa. Fuego va fi prezent pe scenele din 12 localităţi ale ţării, alături de band-ul său, într-un concert extraordinar, în regie proprie, organizat de Agenţia de Impresariat "Ioan Munteanu"  şi Asociaţia “Alternative Culturale” din Iaşi.
 
Valoarea incontestabilă a artistului Fuego este atestată şi de ascultătorii online. Mulţi dintre ei se regăsesc în versurile fredonate de artist, pentru că muzica lui e alinare, dragoste şi dor.
 
Pe parcursul emisiunii, Fuego a primit foarte multe mesaje de felicitare din partea fanilor şi admiratorilor săi, atât din ţară cât şi din străinătate, acest lucru demonstrând, încă o dată, că este un artist apreciat şi iubit.
 

Articol semnat de echipa Fan Club Fuego Romania
http://www.fuego-noutati-fanclubfuegoromania.com/
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger