FUEGO - invitat special în cadrul emisiunii “Live cu Lili Lozan”, postul de televiziune PUBLIKA.MD din Republica Moldova, 09 Februarie 2013, ora 22:05

Sâmbătă, 09 Februarie 2013, începând cu orele 22.05, Fuego va fi prezent în platoul emisiunii “Live cu Lili Lozan”, difuzată de postul de televiziune PUBLIKA.MD din Republica Moldova, o emisiune plină de farmec, prietenoasă şi distractivă, în care descoperim oameni talentaţi şi aflăm purul adevăr direct de la sursă.



“Live cu Lili Lozan” nu e o simplă emisiune de divertisment, este prietenul şi confidentul vedetelor. Telespectatorii vor primi răspunsuri de la…“secretoşii stelari”. Aici, vedetele ne spun totul!

Sâmbătă, de la 22.05
Prezintă: Lili Lozan


“Live cu Lili Lozan” este emisiunea la care depun mult suflet. În acest an am reuşit să educăm un public al nostru. Am reuşit să o sensibilizăm pe Anastasia Lazariuc, să ne laude Fuego, să îl uimim pe maestrul Eugen Doga, să dansăm alaturi de Codreanca. Sunt mândră că în cadrul unei televiziuni de ştiri şi-a găsit locul şi o emisiune de acest format".

Lili Lozan

Sursa: PUBLIKA.MD

Publicat de: Fan Club Fuego Romania


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger