FUEGO - Spectacolul "Firicel de Busuioc"- categoria muzică populară, Busuioc TV, 08.02.2013

După mult aşteptatul concert “Firicel de Busuioc”, categoria muzicăuşoară din 06.02.2013, în următoarea zişi-a lăsat amprenta cel de al doilea concert de categorie muzică populară, cu acelaşi generic.
Şi de această dată organizatorii au ţinut să se pregătească la cel mai înalt nivel, precum şi să respecte tradiţia de înmânare a trofeelor“Firicel de Busuioc”, celor mai solicitaţi interpreţi de muzică populară.

În acest an pentru prima dată postul de televiziune Busuioc TV a organizat un spectacol destinat muzicii populare, astfel interpreţii au venit cu cuvinte de laudă vizavi de această iniţiativă cu speranţa că nu se vor opri aici asemenea spectacole.

Muzica live în acompanierea orchestrei fraţilor Advahov şi buna dispoziţie a artiştilor a ridicat spectatorii în picioare, făcându-i să se simtă ca la o adevărată sărbătoare unde răsuna muzica bună. Cuvintele de laudă şi aplauzele tuturor celor prezenţi la eveniment au demonstrat încă o datămeritul postului de televiziune Busuioc TV la cei 4 ani de la lansare.



Invitatul de onoare a spectacolului a fost cunoscutul interpret din România, Fuego, care a dăruit publicului afecţiune şi muzica ce au ajuns la sufletul tuturor. Artistul a menţionat că se simte ca la el acasă, cu oamenii dragi alături, la un spectacol de excepţie!
Cu mai multe detalii despre acest concert venim sîmbăta viitoare, în emisiune Beaumonde, ora 17.00.

Sursa: BusuiocTV

Publicat de: Fan Club Fuego Romania



Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger