FUEGO - câştigătorul trofeului "Busuioc TV", la cea de-a treia ediţie a galei "Firicel de Busuioc", 07 Februarie 2013



Fuego - "Cel mai solicitat interpret" în Republica Moldova
  
Succesul unui artist nu se măsoară în suita de premii cumulate pe parcursul carierei, ci în dragostea, aprecierea şi solicitarea venită din partea publicului.


În schimb, atunci când distincţiile completează armonios destinul artei şi al activității prolifice, acestea vin ca o confirmare a valorii şi a prestigiului incontestabil.


Astfel, Fuego a adăugat încă un premiu în colecţia sa, pe 7 februarie 2013, în cadrul galei "Firicel de Busuioc" desfășurată la Palatul Național "Nicolae Sulac" din Chișinău.


Spectacolul, aflat la cea de-a treia ediţie, este organizat de televiziunea cu profil muzical BUSUIOC TV, iar în acest an, pe lângă categoria de muzică ușoară, a fost organizată şi o seară în care au fost decernate distincţii celor mai îndrăgiţi artiști de muzică populară, care perpetuează spiritul național şi promovează muzica autentică.


Fuego, cel ce a îmbinat diverse stiluri muzicale pe parcursul carierei sale, trecând cu uşurinţă de la pop sau latino la muzică populară şi colinde, a susţinut un recital extraordinar, împreună cu orchestra fraţilor Vasile şi Vitalie Advahov, în seara de muzică populară şi a primit trofeul pentru "Cel mai solicitat interpret", premiu ce demonstrează ca în inima publicului din Moldova, artistul ocupă un rol primordial.


"Este mai mult decât onorant să simți căldura celor ce îți ascultă şi îți iubesc muzica, să știi că eşti parte din cântecul vieții lor şi că, pentru toate astea, mai eşti şi premiat.


Am trăit unul dintre cele mai frumoase momente când am fost invitat de BUSUIOC TV în recital şi mi-am reîntâlnit prietenii de suflet, unii dintre cei mai mari artiști ai Basarabiei: Zenaida Julea, sora mea de peste Prut, alături de care am încheiat spectacolul şi Mihai Ciobanu, cel care mi-a dăruit piesa "Casa părintească", dar şi Vasile şi Vitalie, care m-au acompaniat în cele mai frumoase şi grandioase proiecte ale sufletului meu.


Atunci când munca şi devotamentul pentru scenă sunt completate de recunoştinţa celor cărora te adresezi, continui să realizezi pentru ei muzică şi vers. 


Tocmai de aceea voi dărui publicului basarabean, un spectacol  pe 11 martie, într-o primăvară în care iubirea va înflori, dar şi lacrimi de cântec în cadrul turneului național care va debuta pe 20 martie 2013, la Constanța.


Căci muzica, doar muzica, e timp sonor, limbaj al sufletului, pictură a orbilor şi, poate, cea mai frumoasă formă de magie..."

Publicat de: Fan Club Fuego Romania

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger