FUEGO - Concertul anului la Chişinău

"Iubirea înfloreşte primăvara" - povestea muzicii de suflet
 


Fuego va susţine, pe 11 martie 2013, începând cu ora 19.00, la Palatul Naţional "Nicolae Sulac" din Chişinău, spectacolul extraordinar "Iubirea înfloreşte primăvara".
 
Devenit deja o tradiţie, concertul de primăvară de la Chişinău vine în acest an cu o serie întreagă de surprize şi momente unice.
Astfel, Fuego pregăteşte fanilor săi, două ore de muzică live, cu cele mai cunoscute şlagăre, dar şi cu noi premiere muzicale, toate interpretate într-o variantă diferită, cu instrumentaţii originale, alături de o orchestră cu 15 instrumentişti.
Iar, pentru că prima parte, cea de muzică uşoară, din cadrul proiectului "Scrisoare din Basarabia",  desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti, pe 16 noiembrie 2012, a fost un regal muzical şi datorită orchestrei "Dorel Burlacu Band" şi de această dată, Fuego i-a ales sa îl acompanieze.


Iubirea va înflori primăvara, de Marţişor, prin mireasma acordurilor unor piese de suflet, cu versuri ample, desprinse din poveştile de dragoste, pe ritmurile sensibile ale pieselor celui care, anul trecut, a devenit, prin decret prezidenţial, "Artist al Poporului Republicii Moldova" - Fuego.
Spectacolul este realizat de agenţia de impresariat artistic "Muzico Univers Moldova", iar regia poartă semnătura organizatorului Nicolae Dumbravă.
Biletele pot fi procurate de la Agenţia de Bilete a Palatului Naţional "Nicolae Sulac" din Chişinău.
 
Aşadar, Fuego îi aşteaptă pe toţi cei care îi iubesc şi îi apreciază muzica şi actul artistic, împletite cu sensibilitate sublimă şi visare, să îi fie alături în povestea imaginară de primăvară pe care o va concepe pe scenă, într-un decor feeric, cu instrumentişti iscusiţi şi piese de dragoste, de suflet.
 
Spectacolul va aduce în prim plan, pe un tempo romantic, farmecul şi ruga lunii martie şi a sărbătorilor anotimpului florilor, dar şi o veritabilă colecţie muzicală, montată special pentru publicul iubitor de artă adevarată, pură.
 
Share this article :

+ comentarii + 15 comentarii

Anonim
25 ianuarie 2013 la 13:24

Claudia Ardelean spunea...

Multa bafta!

Anonim
25 ianuarie 2013 la 13:24

Cypy Artur spunea...

Succes!

Anonim
25 ianuarie 2013 la 13:25

Nicoleta Caiman spunea...

Multa bafta si mult succes!

Anonim
25 ianuarie 2013 la 13:25

Daniela Idiceanu spunea...

Mult succes,Paul!!
Sunt convinsa ca spectatorii din Chisinau vor avea parte de un concert minunat,asa cum o sa fie si turneul de primavara din Romania!!!!

Anonim
25 ianuarie 2013 la 18:57

Antal Mariana Oricum spunea...

O sa fie un succes,pentru ca publicul din Chisinau il adora!

Anonim
25 ianuarie 2013 la 18:59

Daniela Idiceanu spunea...

STIU!!!!!!AM VAZUT CU OCHII MEI CE E ACOLO...AM FOST LA DOUA CONCERTE IN OCTOMBRIE,A FOST SUPER!!

Anonim
25 ianuarie 2013 la 21:10

Popa Cristina spunea...

Mult,mult succes,Paul!! Cu siguranta la Chisinau o sa fie un spectacol minunat...Te asteptam cu multa nerabdare si in Romania, in turneul de primavara...

Anonim
25 ianuarie 2013 la 21:46

Dorina Nechita spunea...

Mult succes!

Anonim
25 ianuarie 2013 la 21:47

Rodica Marilena Csurulya spunea...

Imi place foarte mult!

Anonim
25 ianuarie 2013 la 21:59

Ivy Mery spunea...

Un artist un cantaret f f f f f bun!

Anonim
26 ianuarie 2013 la 09:47

Maria Cira Ichim spunea...

Nu se pune problema de succes in cazul lui Paul. Succes a avut, si va avea intotdeauna. Eu il astept la Constanta cu spectacolul...

Mari Gitan
26 ianuarie 2013 la 10:17

Succes!!

Antal Mariana
26 ianuarie 2013 la 13:00

Dumnezeu l-a inzestrat cu daruri minunate.i-a dat frumusete,blindete,talent nemasurat si un suflet mare si sensibil.Noi nu putem decit sa-i multumim ca exista,ca ne infrumuseteaza viata ,sa-l iubim si sa-l respectam neconditionat.Iti multumim pentru tot,Paul!!!

Angelica Mihalca
26 ianuarie 2013 la 13:06

Eu,il astept in Timisoara cu spectacolul si cred ca toata Romania vrea sa-l vada si sa-l asculte.

NICOLETA
28 ianuarie 2013 la 01:23

PE CAND UN NOU CONCERT SI LA BUCURESTI, PAUL?
ITI DORESC MULT SUCCES SI ANUL ACESTA IN TOT CE FACI,DESI SUNT SIGURA CA VEI AVEA PENTRU CA ESTI UN PROFESIONIST, FACI CU MULTA SERIOZITATE , CU MULTA MUNCA SI CU MULT TALENT TOT CE FACI.MERITUL ESTE IN PRIMUL RAND AL TAU,PENTRU PENTRU CEEA CE ESTI AZI.NOI DOAR NE BUCURAM DE TALENTUL PE CARE TI LA DARUIT DUMNEZEU, DE RODUL MUNCII TALE EPUIZANTE UNEORI, DE DARUIREA TA, SI PENTRU ASTA NOI TREBUIE SA TI MULTUMIM
ITI MULTUMESC PENTU TOT CE MI DARUIESTI SPRE ALINAREA SI BUCURIA SUFLETULUI , CA MI FACI VIATA MAI FRUMOASA CU MUZICA SI GLASUL TAU SI TE IMBRATISEZ CU TOATA DRAGOSTEA.
AI GRIJA DE TINE SI.. NU UITA, TE ASTEPT LA BUCURESTI!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger