Vara aceasta se petrece pe acorduri de Fuego! Pe 11 mai, lansează împreună cu “Libertatea” CD-ul de colecţie "TRĂIESC!", libertatea.ro, 5 mai 2015

Vara aceasta se petrece pe acorduri de Fuego! 
Pe 11 mai, lansează împreună cu “Libertatea” 
CD-ul de colecţie "TRĂIESC!", 
libertatea.ro, 5 mai 2015


A încheiat recent un maraton, un superb turneu național în care le-a cântat oamenilor despre frumusețile vieții. Deși nu-i place să se facă mare tam-tam cu asta, Fuego este artistul care mai reușește, în vremuri complicate, să umple o sală de spectacol, cu admiratori ce vin și plătesc bilet pentru a urmări concertul artistului preferat. Iar performanța aceasta o repetă, fie că e plăcut sau nu pentru asta, de mai bine de zece ani, căci Fuego are putere de muncă, inspirație, e apropiat de publicul său, alături de care petrece ore bune după concerte dând autografe și făcând poze.
Determinarea sa a făcut ca la începutul turneului din aprilie să lanseze cel de-al treizecilea album al carierei sale, ce ține de prin 1993. Cel din urmă material e o poveste de dragoste cu doar câteva din cele mai bune și frumoase piese, unele proaspete, altele mai vechi, ce te ajută să-l cunoști pe Fuego, dacă nu-l știai cum trebuie până acum, căci are etape diferite, de la Vieru la noile producții, de la Kerestely la piesa sa de debut, de la duetul cu Mirabela Dauer compus de Marius Țeicu la versurile academicianului Nicolae Dabija.
În premieră, luni, 11 mai, acest album se va lansa și cu ziarul “LIBERTATEA”, putând fi achiziționat, de la toate chioșcurile de difuzare a presei din țară.
Nu trebuie să ratați materialul, cum nu trebuie să ratați nici pagina de Facebook a artistului - FUEGO MUSIC Official, care nu e tradițională, ea fiind mai mult o comunitate strâns unită, în care Fuego povestește și promovează oameni valoroși, învățăminte, muzică, locuri și care, în doar șapte luni, a adunat 100.000 de aprecieri.


"Mulțumesc “LIBERTATEA” pentru suportul din turneul “TRĂIESC!” și pentru minunata inițiativă de a lansa, pe 11 mai, albumul “TRĂIESC!”, materialul ce-mi încununează sufletul, având în el cântece dragi, pe mine cel de azi, pe mine cel de ieri și noul single - “GOODBYE”. Eu zic că merită să-l aveți, pentru că în felul acesta, muzica va fi bucuria acestei veri, cu romantism, cu un strop de înțelepciune, joc și lumină.“, ne-a declarat Fuego.
La final, l-am întrebat pe Paul Surugiu ce pregătește acum și ne-a mărturisit că e o perioadă agitată, lansând cât de curând un videoclip, mergând la evenimente. Se pare că un eveniment marca Fuego este clar o petrecere românească garantată, având parte și de folclor românesc, și muzică romantică, precum și piese ce nu te lasă să stai jos, latino sau dance.
Sursa: libertatea.ro
5 mai 2015

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger