FUEGO - “Când ți-ai pus ultima oara întrebarea: “Îmi place ce fac?””, FUEGO MUSIC Official, 13 mai 2015

FUEGO - “Când ți-ai pus ultima oara întrebarea: 
“Îmi place ce fac?””, 
FUEGO MUSIC Official, 13 mai 2015


“De cele mai multe ori, mă trezesc dimineața cu gândul la voi. Spre exemplu, ieri, în pragul unei zile agitate, în care am filmat de zor emisiuni noi, am pornit setat pe preferințele voastre, dorindu-mi clar să vă dăruiesc ce-i mai bun. Eu știu cert un lucru. Munca, voința, perseverența sunt importante, dar esențial, atunci când realizezi ceva, este să-ți placă ce faci. Domnle’, se vede atunci când încerci să păcălești!
Eu mă cunosc pe mine. Recunosc că sunt momente în care poate că sunt prost dispus sau am probleme care mă copleșesc, și-atunci trebuie să fac oarecum frumos chiar dacă nu simt asta. Numai că se simte. Am norocul enorm că-mi place ce fac. Dintotdeauna, munca mea, oricât ar fi fost de grea, nu a fost o povară. A fost o vocație, un hobby, o desfătare și este în continuare așa, o mare bucurie!
Asta mi-aduce aminte de un cântec, pe care l-am făcut în câteva ore, iar lumea îl iubește. Se află și pe albumul “TRĂIESC!”. Am găsit versurile rapid într-o carte, am realizat muzica și în două ore cântecul era gata. Povestea o știți, în schimb nu știți cât de ușor ne-a fost ca așa, din pură întâmplare, să dăm naștere unui cântec sensibil. Totul pentru că ne place ceea ce facem!


Tu când ți-ai pus ultima oara întrebarea: “Îmi place ce fac?””
Paul Surugiu – Fuego
13 mai 2015


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger