FUEGO - confesiuni de suflet “Acasă la Oamenii Realităţii”, cu Alexandra Păcuraru, Realitatea TV, 24 mai 2015

FUEGO - confesiuni de suflet “Acasă la Oamenii Realităţii”, 
cu Alexandra Păcuraru, Realitatea TV, 24 mai 2015


Duminică, 24 mai 2015, FUEGO a fost invitatul special al Alexandrei Păcuraru, gazda producţiei "Acasă la Oamenii Realităţii", pe Realitatea TV, una dintre emisiunile de prestigiu din peisajul mediatic.
“De câte ori vi s-a întâmplat să întâlniţi oameni minunati, care fac lucruri extraordinare şi care nu doresc să iasă în evidenţă? De câte ori aţi întâlnit eroi, pe care nu i-aţi remarcat, deşi vi s-au intersectat drumurile? Un drum lung şi plin de obstacole, dar fiecare pas străbătut, pare o bătălie câştigată! Cam aşa arată, în general, calea către succes, iar când reverşi bunătate şi dragoste celor din jur, parcă lumea devine mai frumoasă! Duminică, 24 mai, am avut onoarea şi bucuria să pătrundem în lumea unui artist extrem de iubit şi de apreciat - FUEGO!”
Alexandra Păcuraru
Realitatea TV

Vă invităm să revedeţi interviul oferit de Paul Surugiu - Fuego, gazdei emisiunii "Acasă la Oamenii Realităţii", o confesiune de suflet, am numi-o noi, în spiritul "muzicii care s-a unit cu spiritualitatea", aşa cum şi în această ediţie emoţiile, sentimentele, gândurile, amintirile şi nostalgiile arcuite în timp, s-au unit cu sufletul artistului, cu o naturaleţe şi sinceritate care pe noi efectiv ne-a impresionat, revărsându-i în isorisire bunătate, simplitate şi bucurie, relaţionată permanent cu dragostea împărtăşită oamenilor, ţintind acel ideal care l-a urmărit de la început - acela de a dărui versul şi cântecul care să atingă inima publicului.
A fost o încântare interviul de azi, o mărturisire încredinţată nouă, un fragment al omului şi artistului Fuego, un destin care îşi continuă drumul, demn şi onorabil, certificându-i absolutul.


“Rar se întâmplă să pornesc, relaxat fiind, vreo șuetă melancolică în care să spun, câte-n lună și în stele, despre activitatea mea, despre cât am muncit, despre ce mă pasionează în prezent și mai ales, cum s-a schimbat viața mea în toți acești ani. Cu atât mai puțin la televizor. Uite că am acceptat invitația celor de la REALITATEA TV, de a realiza o poveste despre mine, înțesată cu muzică bună și premiere."
Paul Surugiu - Fuego

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger