FUEGO - “Iertarea este un semn al înțelepciunii!”, FUEGO MUSIC Official, 16 mai 2015

FUEGO - “Iertarea este un semn al înțelepciunii!”, 
FUEGO MUSIC Official, 16 mai 2015


„Mi se mai întâmplă uneori să trec cu repeziciune printre cântecele mele vechi. Le ascult, îmi dau seama că eram în altă etapă, le mai cânt, ori îmi imaginez că fiecare moment vine cu starea și creațiile sale. Și uite așa, am dat peste o piesă de prin 2004, care m-a purtat cu gândul la iertare, la faptul că nu e o rușine să recunoaștem că am greșit, învățând mai apoi din greșelile noastre.


Eu îmi cer iertare. Nu am nici o jenă să spun când greșesc și credeți-mă, așa este cel mai onest. Cu atât mai mult pe scenă, acolo unde poți greși oricând. Nu știu ce cred unii, dar iertarea, fie că o oferi fie că o ceri, nu este o dovadă de slăbiciune. Este un semn al înțelepciunii! Iar atunci când ajungi să ceri iertare este sigur că greșeala este conștientizată, asumată și îndreptată.
Cântecul de care vă zic și pe care mă gândesc să-l reorchestrez, într-o altă variantă, mai matură, poartă versurile poetei basarabene Elena Răileanu, prietenă veche de-a mea, alături de care am colaborat pentru mai multe cântece, iar muzica este a mea și a unchiului meu, Iosif Șchiop. Vă las să ascultați și ulterior să-mi spuneți ce credeți despre iertare! S-aveți sâmbătă de aur, la fel ca mine, căci mă pornesc către evenimente unde mă voi întâlni din nou cu publicul drag!”
Paul Surugiu - Fuego
16 mai 2015

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger