FUEGO la ziua comunei Agapia, duminică, 7 septembrie 2014, ziartarguneamt.ro

FUEGO la ziua comunei Agapia, 
duminică, 7 septembrie 2014, 
ziartarguneamt.ro


Duminică, 7 septembrie, Agapia îmbracă straie de sărbătoare. Locația aleasă de organizatori pentru manifestările din cadrul Zilei comunei Agapia este “Stâna Turistică – Agapia”.
Deschiderea oficială este programată la ora 13.00, când se va oficia slujba Te Deum, apoi vor lua cuvântul autoritățile locale și invitații speciali.

În cadrul evenimentului, va avea loc premierea celor mai tineri membri ai comunității locale, dar și premierea “Nunta de Aur”.
Între orele 15.00 și 17.00, atmosfera va fi întreținută cu muzică, dans și voie bună de către ansamblurile folclorice nemțene. Locuitorii comunei Agapia și nu numai pot urmări programele artistice pregătite deAnsamblul “Valea Seacă” din Bălțătești, Ansamblul Folcloric “Dor Vânătorean” din Vânători,Ansamblul Folcloric “Ozana” din Târgu Neamț și Ansamblul Folcloric “Floricică de la Munte” din Piatra Neamț.

Începând cu ora 18.00 urcă pe scenă artiști recunoscuți la nivel național: Ion Suruceanu, Ramona Hobu, FUEGO și Alessia.


Pe parcursul desfășurării manifestărilor are loc și Târgul meșterilor populari din Agapia, Vânători și Humulești. Cei prezenți vor putea gusta din preparatele gătite de pensiunile afiliate Asociației Valea Ozanei, în cadrul Festivalui culinar “Ceaunul Fermecat”.
Pentru ora 22.00 este programat un foc de artificii, care va încânta privirile participanților, indiferent de vârstă.

Prima ediție a Zilei comunei Agapia este organizată de Primăria și Consiliul Local al comunei Agapia, în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț.

Andreea Trăsnea
ziartarguneamt.ro

Postat de:
Fan Club Fuego Romania 
7 septembrie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger