FUEGO - Noul sezon “Familia Favorit” debutează pe 12 octombrie 2014, pe Favorit TV

FUEGO - Noul sezon “Familia Favorit” 
debutează pe 12 octombrie 2014, pe Favorit TV


După cum bine știți, o parte din sufletul meu a fost dăruită emisiunii pe care o moderez de 6 ani la FAVORIT TV! Televiziunea este un hobby, o plăcere, o joacă pe care îmi doresc să o fac cu profesionalism pentru a oferi o alternativă notabilă!
Iar această componentă a poveștii mele pornește azi la un nou drum! Vine pe Facebook! Familia Favorit are o nouă pagina, unde vă invit să poftiți și să dați LIKE! - Pagina de facebook "Familia Favorit"


DE ASEMENEA, emisiunea are și un logo nou, va avea și o nouă piesă, o surpriză oferită de mine. Dar toate acestea începând cu 12 octombrie, când vă vom prezenta, în noul sezon, CINCI GALE UNICE "FAMILIA FAVORIT", personalităţi de marcă ne vor trece pragul, artişti care adună luminile şi le împărtăşesc, dau sunet tăcerilor şi parfum culorilor, împlinesc lumea pentru a se împlini într-o taină.

ECHIPA EMISIUNII FAMILIA FAVORIT, ÎMPREUNĂ CU MINE LE VOM MULȚUMI PENTRU CĂ ZI DE ZI, FORMULEAZĂ O DEFINIȚIE A BUNEI MĂSURI, A TALENTULUI ȘI A GENIALITĂȚII, TOATE DĂRUITE IMENSULUI SUFLET ROMÂNESC! Tot atunci vom avea și o rubrică nouă, precum și o mulțime de surprize.


Nu uitați, începând din această săptămână, emisiunea va începe duminică, de la ora 20.00, la FAVORIT TV. Săptămâna aceasta, vom rememora momentul în care doamna teatrului românesc, a carei zi de naștere a fost pe 14 septembrie, ne-a pășit pragul. Ileana Stana Ionescu, căci despre ea este vorba, e o personalitate dintre cele ce vor primi un trofeu "ARTA PENTRU ETERNITATE - 6 ANI FAMILIA FAVORIT, IN LUNA OCTOMBRIE". Zeci de caractere au văzut lumina lumii prin tăria sa, priviri au prins suflet prin vocea sa și au râs, și-au plâns și s-au dat în spectacol așa cum doar ea putea să facă. Ileana Stana Ionescu ne confirmă încă o dată că avem valori, că avem motive suficiente pentru a sta drepți la procesul imaginar în care s-ar acorda diplome artei și artiștilor, ea fiind un simbol al României, al teatrului, al scenei și propriul său simbol, jucându-și rolul demn și onest.


VĂ OFERIM EMISIUNI DE COLECȚIE, NE REINVENTĂM, DÂND STARTUL UNEI NOI POVEȘTI ÎN CARE VĂ INVITĂM SĂ FIȚI PARTE ACTIVĂ.

Așadar, în fiecare duminică, începând cu ora 20.00, fiți împreună cu noi în familia românească în care arta și frumosul se află pe primul plan, alături de FUEGO - “FAMILIA FAVORIT“, numai la FAVORIT TV, televiziunea cântecelor tale!



FIȚI ALĂTURI DE NOI ÎN CONTINUARE!
VĂ MULȚUMIM! 
Paul Ciprian Surugiu – Fuego

Sursa: Pagina oficială de facebook a artistului Fuego - FUEGO MUSIC Official 

Postat de:
Fan Club Fuego Romania 
18 septembrie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger