Ristei se intimidează de Fuego şi uită ce are de cântat, sâmbătă, 27 septembrie, la “Te cunosc de undeva!”, jurnalul.ro, 26 septembrie 2014

Ristei se intimidează de Fuego 
şi uită ce are de cântat, 
sâmbătă, 27 septembrie, 
la “Te cunosc de undeva!”, jurnalul.ro, 
26 septembrie 2014


Florin Ristei uită ce are de cântat sâmbătă, 27 septembrie, la “Te cunosc de undeva!”, când află că Fuego, artistul pe care va trebui să-l imite, este în sală. El va avea de interpretat piesa “Ca românu’ nu-i niciunul”, despre care Fuego spune că “se cântă la toate nunţile din România”. “Sper să nu-l dezamăgesc pe Fuego”, spune Ristei înainte să urce pe scenă.

Fuego este invitatul special al show-ului şi va face el însuşi o transformare. El îşi pune plete, barbă şi mustaţă, îşi ia chitara în braţe şi îl imită la “Te cunosc de undeva!” pe Gheorghe Gheorghiu. De asemenea, în show-ul de sâmbătă seara, Fuego va povesti ce a simţit când l-a ascultat pe Pepe interpretând, la o emisiune a Antenei 1, “piesa care s-a parodiat de nu-mi mai trebuie să împodobesc bradul o sută de ani de-acum încolo”.

Ce părere are Fuego despre cum cântă Pepe “Împodobeşte, mamă, bradul”, dar şi cum apreciază el felul în care a fost imitat de Florin Ristei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Sursa: jurnalul.ro
26 septembrie 2014

Postat de:
Fan Club Fuego Romania 
26 septembrie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger