Video/FUEGO la "Familia Favorit" – Ediţie specială de Sfântul Ion, Favorit TV, 04 ianuarie 2014

Video/FUEGO la "Familia Favorit" – Ediţie specială de Sfântul Ion, Favorit TV, 04 ianuarie 2014


Pe 4 ianuarie 2014, în ajun de Bobotează şi Sfântul Ion, zile ce marchează sfârşitul sărbătorilor de iarnă şi, totodată, al celor dedicate naşterii Mântuitorului Iisus Hristos, FUEGO ne-a dat întâlnire la prima ediţie a emisiunii “Familia Favorit” din acest an.

Într-o atmosferă de sărbătoare, aşa cum îi stă bine românului să petreacă, în care cuvântul de ordine a fost buna dispoziţie, ne-am bucurat de muzica de calitate, alături de invitaţi de marcă, nume importante ale scenei româneşti, precum: Adrian Romcescu, Adriana Antoni, Ileana Ciuculete, Corina Ţepeş şi Costi Burlacu, Florin Apostol, Cristina Ionela Gheorghiu, Viorica Podgoreanu, Ansamblul folcloric "Plai de dor" din oraşul Mioveni - jud. Argeş.

În această emisiune, Fuego, împreună cu producătorul Valentina Herţa, ne-au readus în memorie, în rubrica “AU FOST ŞI VOR MAI FI”, cele mai frumoase refrene interpretate de regretata Mălina Olinescu,  o voce inconfundabilă, un glas clar şi limpede, ce deborda cu fiecare notă, reuşind să umple atât de bine emoţiile. Având o fire modestă dar deschisă și prietenoasă, Mălina a lăsat muzica și aparițiile sale să vorbească cel mai bine pentru ea. Publicul său a primit-o cu multă căldură și dragoste de fiecare dată, lucru care a determinat-o să își pregătească cu grijă fiecare etapă a carierei sale, lăsând în urmă imaginea plină a unui artist complet, cu un glas special, o tehnică inconfundabilă şi un caracter amplu.


Vă invităm să vizionaţi câteva piese interpretate de Fuego, într-o nouă ediţie de sărbătoare a emisiunii „Familia Favorit” - Favorit TV, 04 ianuarie 2014.

Fuego - "Iubire" - premieră 2013
Muzica/Versuri: Eugenia Carabut Andrieş



Fuego - "Frumoase-s româncele"


Articol postat de:
Fan Club Fuego Romania
05 ianuarie 2013
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger