„FAMILIA FAVORIT” intră în vacanţă! Din primăvară, revenim cu un nou sezon!, 07 ianuarie 2014

FAMILIA FAVORIT” intră în vacanţă! 
Din primăvară, revenim cu un nou sezon!


  


Emisiunea “Familia Favorit”, show-ul oamenilor de suflet, se apropie de ultima reprezentaţie din acest sezon. Sâmbătă, 11 ianuarie, începând cu ora 21.00, pe Favorit TV, puteţi urmări un best of al celor mai bune momente, scene ce nu au fost difuzate încă, precum şi imagini spectaculoase din culisele emisiunii, putând, totodată, să ascultaţi muzica de calitate, savurând dialogurile captivante.


După această ultimă reprezentaţie, Fuego, moderatorul show-ului, cel ce încearcă să vă aducă, împreună cu producatoarea Valentina Herţa, buna dispozitie în fiecare săptămână, şi echipa , vor intra într-o scurtă vacanţă, în care nu vor zăbovi, ci se vor documenta, pregăti, antrena, pentru noul sezon ce revine la sfârşitul lunii februarie, cu invitaţi în premieră, decoruri noi şi o piesă în premieră.


 V-am oferit pe parcursul acestui sezon, momente unice, artişti de marcă, amintiri de neuitat şi divertisment de calitate. Am avut onoarea să fiţi alături de noi, iar de 5 ani, mai prolifici sau mai încărcaţi de tensiune, suntem mândri că sâmbătă de sâmbătă, muzica adevarată şi simplitatea bunului gust intră în casele dumneavoastră , iar pentru asta vă mulţumim!


Aţi descoperit, prin intermediul tradiţiilor, al simbolurilor populare, al jocului autentic, care e “România din inima voastră”. Numeroase ansambluri ne-au călcat pragul, aducându-ne, prin voioşia şi seriozitatea lor, o fărâmă din spaţiul mistic românesc, din bucuria de a fi român, în orice clipă, trăind cu intensitate alături de cei dragi şi promovând mai departe, principiile neamului tău.


De asemenea, ne-am amintit de cei ce “Au fost şi vor mai fi“, în povestea unor rubrici speciale, în care nu doar că am revăzut ori ascultat mari voci ale ţării, acordându-le meritul de a fi rămas în istoria memoriei noastre, dar am şi reconfigurat adevăratul sistem de valori, cel de dinainte, cel la care trebuie să ne raportăm, care trebuie să servească drept model pentru evoluţie.


“Cei de mâine“ sunt de fapt cei ce vor dovedi, în timp, că performanţa se poate realiza prin muncă. Suntem onoraţi că am putut zidi o cărămidă în parcursul unor tinere talente ce ne-au învăţat că minunile nedescoperite pot fi diamante ce trebuie să strălucească. Le-am oferit această ocazie şi aşteptăm ca în viitor, aceştia să confirme încrederea noastră şi talentul ce-i desăvârşeşte.


De v-am dezamăgit ori de nu ne-am ridicat la înălţimea aşteptărilor voastre, avem satisfacţia că, prin voi, am putut merge mai departe, având cu noi determinarea necesară. Caracterizaţi de un soi de idealism, avem certitudinea că veţi fi în continuare în povestea noastră, dăruindu-ne forţă, subiecte, experienţe, încredere.


Aceştia am fost noi în anul ce a trecut. Mai responsabili, mai optimişti şi mai dornici de a realiza performanţe notabile pentru voi, paşind cu încredere în noul an. Voi ne-aţi acordat încrederea, sperând că nu vă vom dezamăgi. Credem, cu toate stângăciile noastre, că nu am făcut-o.

Nu facem un bilanţ definit, doar cel ce rămâne în sufletele voastre. Promitem, în schimb, că vom reveni cu surprize incendiare, cu un nou ambient, invitaţi unul şi unul, alături de FUEGO şi Valentina Herţa.


Intrăm acum într-o scurtă vacanţă, iar la finalul lunii februarie noul sezon vă va intra în case, cu ora de difuzare diferită, cu aceeaşi stare tonică, optimist, cu scopul de a prezenta România şi valorile sale aşa cum e cel mai elocvent: din cadrul familiei sale unite - “FAMILIA FAVORIT“!

Semnează: Echipa emisiunii “FAMILIA FAVORIT“
Foto: Ana Maria Halalai

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
07 ianuarie 2013

Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
12 ianuarie 2014 la 09:49

MULTUMIM FANCLUBFUEGO ROMANIA CARE NE TINE LA CURENT CU TOATE NOUTATILE DESPRE ARTISTUL INIMILOR NOASTRE,PAUL FUEGO,ARTISTUL CU GLASUL SAU UNIC .VOM ASTEPTA NOUL SEZON AL FAMILIEI FAVORIT CU NOI SURPRIZE PE CARE NUMAI PAUL STIE SA O FACA ASA DE MITICULOS SI PERFECTIONIST CUM E DIN FIRE.AS SUGERA O IDEE PENTRU PAUL SI ANUME LA RUBRICA "CEI DE MAINE " UNDE PROMOVEAZA TINERE TALENTE DE MUZICA ROMANEASCA SA INVITE SI COPII CARE AU FOST PREMIATI SI ELOGIATI LA MARI CONCURSURI IN AFARA TARII SI ANUME UN EXEMPLU CONCLUDENT ,TALENT HARAZIT DE DUMNEZEU,STEFAN ATARGOVITOAIE SI CA EL MULTI ALTII.CU TOATA STIMA SI RESPECTUL MEU PETRO PLOIESTI.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger