Interviu FUEGO - "Din lumina unui Crăciun", Mediaş, 16 decembrie 2013

 Interviu FUEGO 
"Din lumina unui Crăciun", Mediaş, 16 decembrie 2013


În pragul sărbătorii Naşterii Domnului, Primăria municipiului Mediaş prin Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, a organizat, pe 16 decembrie 2013, la Sala “Traube”, un concert tradiţional de colinde româneşti susţinut de cel care este pe scenă dăruit în totalitate muzicii – FUEGO.

Spectacolul a făcut parte din turneul naţional de colinde şi cântece de iarnă  „Din lumina unui Crăciun”, pe care artistul l-a susţinut în această iarnă.

Paul Surugiu - Fuego este artistul care s-a păstrat permanent aproape de tradiţiile româneşti, neuitând niciodată să cinstească Crăciunul, un motiv pentru care este preţuit şi iubit acolo unde cântă.

“Crăciunul e mai mult decât o sărbătoare, e puntea stabilită între sacru şi profan, e vremea sfântă în care Mântuitorul se naşte şi care adună, într-o singură simţire, dorul şi viaţa, bucuria şi liniştea! Colinda lumii o păstrează în lumină şi fiecare moment e prilej de reînnoire sufletească, de împăcare cu sine şi cu cei din jur. Tocmai de aceea, prin turneul “Din lumina unui Craciun”, mi-am dorit să vă ofer o perioadă în care, împreună cu muzica mea, să păstraţi lumina, liniştea, împăcându-vă cu sufletul vostru!”, a transmis Fuego într-un interviu emoţionant, pe care vă invităm să-l urmăriţi, accesând materialul video de mai jos.


Sursa video: Daniel Dabacan - youtube


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
14 ianuarie 2013
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger