FUEGO îl omagiază pe Dan Spătaru, vineri, 17 ianuarie 2014, la PRO TV!

FUEGO îl omagiază pe Dan Spătaru, 
vineri, 17 ianuarie 2014, la PRO TV!
  

Vineri, 17 ianuarie a.c., începând cu ora 16.00, la PRO TV, Fuego va fi prezent în platoul emisiunii “LA MĂRUŢĂ” pentru a celebra memoria unui mare artist, una dintre acele figuri care i-au marcat cu prisosinţă parcursul, copilăria şi destinul, care i-a servit drept sursă de inspiraţie şi care a lăsat culturii muzicale româneşti parte din cele mai frumoase şi îndrăgite şlagăre - DAN SPĂTARU.


Invitaţia nu este întâmplătoare. În luna martie a acestui an, Fuego va pleca în turneul naţional de primăvară, în cele mai importante oraşe ale ţării, cu o premieră pentru scena muzicală românească. Este vorba despre un spectacol omagial Dan Spătaru denumit “Serenada mea”, în care artistul va readuce în atenţie imaginea curată, stilul inconfundabil, precum şi bijuteriile sonore ale cântăreţului-fenomen, din perioada anilor 80-90, în România.

Alături de Paul Surugiu, care va oferi şi un moment special, o piesă din repertoriul maestrului, în platou se vor afla şi soţia lui Dan Spataru, Sida Spătaru, nepoţica acestuia, Mirabela Dauer, precum şi interpretul din Republica Moldova, Ioan Suruceanu.



“Pe lângă faptul că a fost un mare artist, un timbru ce nu putea fi uitat cu uşurinţă, lănsând zeci de piese celebre, Dan Spătaru a fost, cel puţin pentru mine, ca artist în formare, un model, un ideal spre care tindeam în copilărie, atunci când ascultam, fără întrerupere, discurile Electrecord-ului, dorindu-mi, ca la un moment dat, să ajung să-l egalez, să primesc aplauze la scenă deschisă şi flori, să reuşesc să umplu stadioane.


Partea cu stadioanele rămâne pentru acea vreme, pentru epoca în care muzica însemna ceva esenţial, în care arta avea substanţă, iar esenţa cântecelor era un complex al vocii, mesajului şi liniei melodice. Poate că de asta rămâne Dan Spătaru un etalon. Fără artificii de imagine, fără interpretări excesive pe scenă, Dan Spătaru este exact cântăreţul de aur al României.” (Paul Surugiu - Fuego)


Urmăriţi, aşadar, o ediţie de colecţie “La Măruţă”, moderată de Cătălin Măruţă, vineri, începând cu ora 16.00, la Pro TV!



Postat de:
Fan Club Fuego Romania
15 ianuarie 2013
Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

Anonim
16 ianuarie 2014 la 09:40

Anca Barlad .buna PAUL abia astept sa merg la concertul tau din primavara .

Anonim
17 ianuarie 2014 la 17:10

Anca Barlad .buna Paul am vazut emisiunea mi-a placut .

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger