Un an plin de surprize pentru FUEGO!, 08 ianuarie 2014

Un an plin de surprize pentru FUEGO!


Finele unui an, începutul celuilat reprezintă pentru toţi un motiv suficient de valabil pentru a da verdicte, pentru a descoperi slăbiciunile, pentru a ne face planuri şi, mai ales, pentru a vedea ce am făcut în etapa ce tocmai se încheie.

A venit vremea bilanţului şi pentru artişti. Unii dintre ei au avut un an înfloritor, aşteptându-i în continuare proiecte ambiţioase şi o activitate plină. Este şi cazul lui Fuego. Artistul a demonstrat în anul ce a trecut, nu doar că este unul dintre cei mai iubiţi din ţară, reuşind să realizeze două turnee naţionale, fiecare spectacol din acestea jucându-se cu casa închisă, dar şi că cei 20 de ani de carieră sărbătoriţi în august, nu au fost în zadar.

Paul Surugiu a avut un an încărcat, cu proiecte inedite şi apariţii eveniment, care de care mai dezbătute şi apreciate. Admiratorii i-au fost aproape la fiecare, la lansarea albumului „O lacrimă de cântec”, în luna martie, un dublu CD, cu 32 de cântece, o colecţie de piese de dragoste, un manifest al iubirii, precum şi la turneul cu acelaşi nume, care a poposit în 11 oraşe şi care a înregistrat un succes de casă, demn de invidiat.

Tot în anul trecut aţi putut asculta, în premieră, şi noutăţile muzicale, piese ce au devenit în scurt timp îndrăgite de public precum „Iubire”, „Stea”, „Vino!”, „Scrisoare necitită” sau „Să fim români!”.










Dar nu putem trece cu vederea ultima perioadă a anului... 
Turneul eveniment al lunii decembrie, cel care a arătat, deşi nu era nevoie, cât de iubit şi apreciat este Fuego de români, de românii de pretutindeni chiar, „Din lumina unui Crăciun”, a reprezentat un pas înainte pentru artist, acesta jucându-se cu spectatori dornici să intre în sală, rămaşi pe afară, cu public în picioare, cu ropote de aplauze şi numeroase surprize pentru artist, de la borcane de dulceaţă la săli ce au cântat, la propriu, piesele sale. Tot în decembrie a lansat şi cel de-al nouălea material discografic de colinde şi cântece de iarnă - „Din lumina unui Crăciun”.


Am aflat de la Fuego şi ce surprize ne pregăteşte pentru anul următor. Superstiţios din fire, nu a dat foarte multe detalii. Cert este că îl puteţi urmări în continuare în postura de actor al Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti, acolo unde realizează, de la începutul stagiunii, o adevărată lecţie de patriotism, un one-man show dedicat celui ce i-a fost mentor, Grigore Vieru. Nu mică va fi surprinderea când îl veţi vedea interpretând, la propriu, cu dramatism, momente unice despre părinţi, limbă, neam, iubire, în spectacolul „Testament”.


De asemenea, artistul pregăteşte noi materiale muzicale, dorind să-şi impresioneze publicul cu un album de muzică pop, realizat în colaborare cu maestrul Jolt Kerestely, precum şi un album de muzică populară împreună cu doamna Irina Loghin.

În luna martie, Fuego va porni din nou la drum... 
De această dată, aduce un omagiu lui Dan Spătaru, într-un spectacol de două ore, ce promite a fi o premieră pentru scena românească, cu hologramă, invitaţi speciali şi imagini în premieră, în turneul ce va purta denumirea „Serenada mea”.

Tot în anul ce vine, artistul va fi alături de cei ce-i sunt simbol în existenţă, fanii săi, dedicându-le un nou eveniment memorabil, ca cel din 2013 - „Un cântec, un destin”, precum şi surprize şi apariţii neaşteptate, alături de mari nume ale scenei româneşti, duete inedite şi spectacole diferite. 

Rămâneţi, aşadar, şi în 2014, alături de artistul inimilor - FUEGO!

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
08 ianuarie 2013
Share this article :

+ comentarii + 6 comentarii

Anonim
8 ianuarie 2014 la 10:32

Anca Barlad .buna Paul te asteptam .

Anonim
8 ianuarie 2014 la 15:41

Anca Barlad .buna Paul te asteptam.

Anonim
11 ianuarie 2014 la 15:47

Anca Barlad . buna Paul imi place prezentarea e faina.

Anonim
12 ianuarie 2014 la 09:59

Anca Barlad . buna Paul imi place prezentarea e faina.

Anonim
14 ianuarie 2014 la 17:09

Anca Barlad .Buna Paul imi plac mult pozele de la salina din TURDA ce faine sant.

PETRO PLOIESTI
15 ianuarie 2014 la 12:56

MULTE SUCCESE SI REALIZARI PAUL IN CONTINUARE , NOI SI NOI SURPRIZE CUM NUMAI TU STII SA NI LE OFERI PRIN MITICULOZITATEA SI PERFECTIONISMUL DE CARE DAI DOVADA .CU TOT RESPECTUL SI STIMA MEA .

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger