FUEGO – “REGELE APLAUZELOR”, la Favorit TV!, din 18 ianuarie 2014

FUEGO – “REGELE APLAUZELOR”, la Favorit TV!
 din 18 ianuarie 2014


Fuego transmite povestea unui cântec comun, o melodie cu final fericit, pe care toţi o fredonăm şi căreia îi acordăm, cu fiecare acord, cu fiecare etapă, noi sensuri. Povestea cântecului său îl aduce aproape de public, transformându-l, astfel, într-unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti.


Acest fapt a fost dovedit în timp, pe scenele pe care s-a dăruit. Favorit TV îl prezintă pe FUEGO, în fiecare sâmbătă seară, începând cu ora 21.00, din 18 ianuarie a.c., în cadrul concertelor susţinute de-a lungul timpului, în Basarabia. Astfel, timp de 6 săptămâni, 6 spectacole, 6 evenimente unice, în care muzica se va împleti cu poezia, arătând, fără menajamente, că Fuego este un adevărat “rege al aplauzelor”.


După ce emisiunea “Familia Favorit” a intrat în vacanţă, urmând să revină pe micile ecrane cu ediţii speciale, noi rubrici şi invitaţi pe măsură, începând cu 1 martie, Fuego rămâne în casele dumneavoastră, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 21.00.


De acestă dată în ipostaza de artist, acolo unde îi place să se exprime - pe scenă. Scena basarabeană, cea care i-a oferit, pe parcursul carierei sale, numeroase satisfacţii, precum şi posibilitatea de a se dezvolta şi evolua armonios. 


Povestea muzicală ce va dura 6 săptămâni, va prezenta 6 dintre cele mai importante spectacole susţinute în 10 ani de activitate, încununaţi, în 2012, cu titlul onorific de “Artist al Poporului Republicii Moldova”. În prima săptămână, puteţi urmări concertul „DĂ-MI, DOAMNE, VIAŢĂ, CA SĂ POT CÂNTA!”, urmănd, mai apoi, spectacolul aniversar “DESTIN”.


Destinul lui FUEGO este dăruit muzicii. Cântă şi joacă, trăieşte şi compune muzică, aceasta din urmă răsplătindu-l cu succes şi satisfacţii pe măsură. Cu muncă şi devotament, răbdare şi trudă, a construit parcursul ce l-a adus în faţa celor ce l-au îmbrăţişat. Cu etape şi deznădejde, cu împlinire şi măiestrie, Fuego a cântat genuri şi momente, joc şi lacrimă, iubire şi despărţire. Iar simplitatea actului său artistic, acela înălţător pentru spirit, i-a adus confirmarea în timp.

E sâmbătă, e FUEGO la Favorit TV!

Semnează: Echipa emisiunii “Familia Favorit”

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
15 ianuarie 2013
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

PETRO PLIESTI
16 ianuarie 2014 la 10:36

GLASUL DE PRIVIGHETOARE,UNIC, ROMANTIC ,SENSIBIL,GENEROS,TINUTA IMPECABILA PE SCENA,CU SUFLET CALD ETC...,TOATE ACESTE CALITATI DEFINESC ARTISTUL TOTAL CARE ESTE PAUL SURUGIU FUEGO. CU TOATA STIMA SI RESPECTUL MEU .

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger