FUEGO, schimbare RADICALA de stil! Cantaretul s-a dat pe muzica rock!, Ziarul “National”, 21 septembrie 2013

Fuego, schimbare RADICALĂ de stil! 
Cântăreţul s-a dat pe muzica rock!


Moment istoric în showbiz-ul autohton, vineri seara. Invitat în platoul unei emisiuni televizate, Fuego nu doar că a făcut pace cu cel care a râs în nenumărate rânduri pe seama lui, Mihai Bendeac, dar a arătat că ştie să cânte şi altceva, afară de colinde.


Mihai Bendeac, realizatorul proiectului “iComedy”, a primit o provocare căreia nimeni nu a crezut că-i va da curs. Actorul a fost “rugat” să-l invite în emisiunea lui pe Fuego, şi nu doar că acesta l-a chemat pe cântareţ, dar, ceea ce părea şi mai greu de crezut, acesta a acceptat să vină în platoul emisiunii.

În momentul în care s-a întâlnit cu Bendeac, Fuego i-a mărturisit realizatorului Tv că nu-i poartă pică, pentru că datorită glumelor lui numărul fanilor săi s-a dublat.


De asemenea, cântareţul a primit şi el o provocare, aceea de a schimba stilul muzical, şi de a demonstra că ştie să cânte şi altceva afară de colinde, aşa că a ales sa interpreteze piesa “Dacă ploaia s-ar opri”.

Admiratorii lui Fuego au fost încântaţi să-şi vadă idolul alături de Bendeac, postura în care, au recunoscut ei, nu se aşteptau să-l vadă. “Foarte frumoasă interpretarea şi de apreciat atitudinea lui în emisiune!!!”, “No comment, chiar are talent”, “Mă, sincer nu mă aşteptam să vină la emisiune. Ce să zic, respect omului. Şi pe lângă asta i-a ieşit si bine melodia”, sunt o parte dintre comentariile scrise de fanii lui.


Autor: Alina Costache
Sursa: Ziarul "Naţional"

Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger