FUEGO - invitat special la “TEO Show”, vineri, 27 septembrie 2013, Kanal D


FUEGO - invitat special la “TEO Show” 


Vineri, 27 septembrie a.c., începând cu ora 16.45, pe Kanal D, Teo ne dă întâlnire cu divertismentul de calitate în show-ul care îi poartă numele, în ambianţa unui decor demn de o revenire spectaculoasă, avându-l ca invitat special pe Paul Surugiu - FUEGO.


Cântăreţi, artişti, personalităţi din toate domeniile, oameni care au într-adevăr ceva de spus, sunt invitaţi la întâlnirea cu publicul şi cu cea mai iubită vedetă din România - Teo Trandafir.

În “TEO show”, spiritul efervescent al amfitrioanei emisiunii se va împleti cu poveştile de viaţă ale unor personalităţi care au schimbat România prin inteligenţă, onestitate şi  viziune optimistă.


"Vrem să arătam că se poate, că există speranţă, că România e o ţară în care se nasc, în fiecare zi, copii care vor fi educaţi altfel decât noi, că noi înşine putem să ne educăm zi de zi în aşa fel încât, la un moment dat, să fim la înălţimea copiilor noştri şi să le lăsăm o ţară în care se poate zâmbi pe stradă", a spus Teo Trandafir.

Nu rataţi, vineri, 27 septembrie 2013, de la ora 16.45, emisiunea "TEO show", prezentată de Teo Trandafir, la Kanal D - invitat special FUEGO.

“Doresc să vă povestesc senzaţia de profundă recunoştinţă pe care o am faţă de oamenii aceştia, care nu numai că acceptă invitaţia noastră cu bucurie şi ţipete vesele, dar aduc cu ei parfumul succesului, culoarea speranţei împlinită, aduc cu ei ziua de mâine. Ce să-mi doresc mai mult? Asta nu mai e revenire… Asta e revelaţie.” (Teo Trandafir)

Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger